Mød vores kunder

Faldt i vejkryds og fik dækket sine ting

Tilbage til kundeoplevelser

”Jeg havde aldrig tænkt på, at jeg kunne få dækket så små skader”

Kirsten Bøgh fik sig en slem forskrækkelse, da hun midt i den københavnske myldretid fredag morgen faldt på vej over i et kryds. Hendes telefon og andre mindre ting faldt ud af tasken, og lettere chokeret over faldet fandt Kirsten hjem uden en forventning om at få dækket skaderne.

”Jeg tænkte slet ikke på, at min forsikring ville dække mindre ting. Det var kun fordi min veninde gjorde mig opmærksom på det, og ganske rigtigt dækkede Alka min mobiltelefon, mine bukser og nogle småting, ” fortæller hun.

Alkas skadebehandler sørgede for, at Kirstens sag hurtigt blev oprettet, og at hun fik bevilliget erstatning efter blot en kort samtale.

”Jeg var stadig en smule chokeret, da jeg kontaktede Alka, men de var simpelthen så forstående og hjælpsomme og bare rigtig gode at tale med. Så det gjorde det til en god oplevelse, hvor jeg følte, at der blev lyttet til en, samtidig med at sagsbehandlingen foregik nemt og hurtigt, ” forklarer Kirsten.

Forsikringen dækker – også når du tror, det er for småt
Som forsikringstager tænker man måske, at det er besværligt at anmelde skader – især når det drejer sig om mindre ting. Sådan tænkte Kirsten også.

”Jeg var helt sikker på, at det var tabte penge – men da Alka forklarede mig, at indboforsikringen også dækkede de her skader, blev jeg rigtig glad, ” slutter Kirsten af.