Strategiske samarbejdspartnere

Alka samarbejder med forskellige partnere, som deler vores værdiggrundlag og sætter kunden i centrum.

 • Elbilforeningen

  Elbilforeningen

  Alka og Elbilforeningen har indgået et samarbejde, der giver gode fordele for elbilejere, der både har forsikringer hos Alka og er medlem af Elbilforeningen.

  Elbilforeningen mener det går for langsomt med at udfase benzin- og dieselbilerne i Danmark, men når du melder dig ind i Elbilforeningen, er du med til at fremme elbilsagen. Læs mere om samarbejdet her.

 • Pluskort

  PlusKort

  PlusKort er en gratis fordels- og rabatordning for medlemmer af 19 af FH's forbund. Ca. 750.000 medlemmer kan gøre brug af de mange fordele og få rabatter ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.

 • Jupiter Cykler

  Jupiter Cykler er en cykelkæde med 8 butikker fordelt over hele landet. I deres butikker finder du altid kvalificerede og passionerede medarbejdere, der hjælper og guider dig gennem dit næste cykelkøb. Jupiter Cyklers samarbejde med Alka sikrer, at du som kunde hos Jupiter har mulighed for en god dækning til din cykel, hvis uheldet er ude. Læs mere om samarbejdet her.

 • PureGym

  PureGym er fitness for alle og med over 165 centre fordelt i hele landet har det aldrig været nemmere at træne. Vi har mere end 400 hold dagligt, over 300 personlige trænere og åbent fra 05 til 24. Det gør det muligt for dig at tilpasse din træning til lige netop dit behov. Læs mere om Alka og PureGyms samarbejde her.