Strategiske samarbejdspartnere

Alka samarbejder med forskellige partnere, som deler vores værdiggrundlag og sætter kunden i centrum.

 • Arbejdernes Landsbank

  Arbejdernes Landsbank er i top ti over største danske banker og er samtidig danskernes foretrukne bank (Voxmeter 2021). Bankens forretningsgrundlag bygger på sunde værdier som ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst.

 • AL Finans

  AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private.

 • Pluskort

  PlusKort

  PlusKort er en gratis fordels- og rabatordning for medlemmer af 19 af FH's forbund. Ca. 750.000 medlemmer kan gøre brug af de mange fordele og få rabatter ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.

 • Jupiter Cykler

  Jupiter Cykler er en cykelkæde med 8 butikker fordelt over hele landet. I deres butikker finder du altid kvalificerede og passionerede medarbejdere, der hjælper og guider dig gennem dit næste cykelkøb. Jupiter Cyklers samarbejde med Alka sikrer, at du som kunde hos Jupiter har mulighed for en god dækning til din cykel, hvis uheldet er ude. Læs mere om samarbejdet her.

 • Fitness World

  Fitness World er Danmarks største Fitnesskæde med over 170 centre, som giver adgang til styrketræning, cardiotræning, holdtræning og meget mere. Fitness World sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere. Fitness Worlds mission er Sundhed for alle. Læs mere om Alka og Fitness Worlds samarbejde her