Børneulykkesforsikring

Beregn pris

Hvert år kommer mange børn ud for en ulykke, mens de er i skole, i fritidsklub eller dyrker sport. Ofte er det tænderne, det går ud over, og det konstateres ikke altid før flere år senere. De kommunale forsikringer er ophørt, og vi anbefaler, at du har en børneulykkesforsikring - så er dine børn dækket 24 timer i døgnet, også i skole, institutionen, til sport eller på fritidsjob.

Børneulykkesforsikringen gælder frem til barnet bliver 18 år og dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde. Du kan læse mere om méngrader og erstatninger her.

Du kan se hvad en børneulykkesforsikring koster med det samme. Klik på beregn knappen, og udfyld et par enkelte oplysninger i vores prisberegner. Herefter får du en pris på en børneulykkesforsikring til dine behov.  

5 gode grunde

Få din pris med NemID login

For at gøre det enkelt og hurtigt for dig at se din pris, skal du logge på med NemID. Det sikrer dig og dine data, så du sikkert kan se priser og købe forsikringer på alka.dk. Du skal kun logge på én gang for at kunne beregne priser på alle vores forsikringer.

Log på med NemID