Hvilke forsikringer har du brug for?

Når livet ændrer sig, ændrer dit behov for forsikringer sig også.

Beregn dine forsikringer her

Vælg den situation der passer bedst på dig

oversigt

Hus + bil

Se din pakke
oversigt

Hus + børn

Se din pakke
oversigt

Hus + bil + børn

Se din pakke
oversigt

Lejlighed

Se din pakke
oversigt

Lejlighed + bil

Se din pakke
oversigt

Lejlighed + børn

Se din pakke

Få et overblik over de vigtigste forsikringer

 • Hos Alka får du en bilforsikring, der passer til dit behov. Du kan som minimum købe den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker de skader, din bil kan komme til at lave på andre og deres ting. En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil. Det dækker kaskoforsikringen til gengæld, ligesom kaskoforsikring også dækker tyveri af din bil.

  Pris og dækning fylder ofte meget i valget af bilforsikring. Alkas bilforsikring er kåret som Bedst i test. Læs mere her.

  Se hvilke tilvalgsdækninger du kan få med til Alkas bilforsikring her.

 • Indboforsikringen dækker dit private indbo i tilfælde af f.eks. brand eller tyveri, og hele din husstand er omfattet af forsikringen. For at gøre det enkelt for dig, har vi ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo, det kalder vi sumløs dækning. Indboforsikringen indeholder også den vigtige ansvarsforsikring, som dækker dine omkostninger, hvis du forvolder skade på andre personer eller deres ting. Til indboforsikringen kan du også tilvælge en Udvidet Elektronikdækning, der dækker, hvis du kommer til at tabe eller spilde væske udover dit elektronik.

 • Alkas Rejseforsikring dækker dig hele året – uanset hvor mange gange du rejser. Den dækker både dig og resten af din husstand på rejser i op til 60 dage. Og så er du dækket i hele verden inklusiv rejser i Danmark. Som et af få forsikringsselskaber dækker vi også ved skader på skiferien – uden du behøver at betale ekstra!

  Sammen med rejseforsikringen er det muligt at tilkøbe en afbestillingsforsikring.

 • En ulykkesforsikring kan sikre dig økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke. Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige. Ulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde. Vi anbefaler en ulykkesforsikring til alle i husstanden.

 • Har du børn, anbefaler vi en børneulykkesforsikring. De kommunale forsikringer er ophørt, og med en børneforsikring er dine børn dækket 24 timer i døgnet, også i skole, institutionen, til sport eller på fritidsjob. Børneulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde.

 • Alkas Husforsikring omfatter både dit hus og andre bygninger på din grund, f.eks. udhus, garage, carport og terrasseoverdækninger.

  Husforsikringen dækker blandt andet ved brand eller hvis en dør bliver ødelagt i forbindelse med tyveri. Den dækker også, hvis andre personer kommer til skade på din ejendom – f.eks. hvis du ikke har ryddet sne, og nogen falder og kommer til skade på dit fortov.

 • Hvis du har hund skal du have en hundeansvarforsikring. Det er du forpligtiget til ifølge loven. Hundeansvarsforsikringen dækker det erstatningsansvar, du bliver pålagt, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ting – også i forbindelse med en konkurrencesituation. .

  Vil du have ekstra tryghed, så kan du udvide din hundeansvarsforsikring med en Sygdom og ulykke, der bl.a. dækker dyrlæge- og medicinudgifter. Med en forsikring mod sygdom og ulykke behøver du ikke koncentrere dig om de økonomiske konsekvenser, hvis din hund skulle blive syg eller komme til skade.

Prisen er den samme

Din pris er den samme, uanset om du køber på alka.dk eller ringer til os

Se din pris