Slå til nu! Tilbuddet slutter om:

Hundeforsikring

Beregn pris

Alka hundeforsikring

Hundeansvarsforsikringen er lovpligtig

Hvis du har hund skal du have en lovpligtig hundeansvarsforsikring. Det er du pligtig til ifølge hundeloven. Denne hundeforsikring dækker det erstatningsansvar, du bliver pålagt, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ting – også i forbindelse med en konkurrencesituation.

Hvis din hund får hvalpe er de dækket under tævens hundeforsikring, indtil de er fire måneder gamle, hvorefter de skal have deres egen hundeforsikring. Hvis du skal have din hund med på rejser i Europa, så dækker hundeforsikringen i indtil 3 måneder.

Hundesygeforsikring

Vil du have ekstra tryghed, så kan du udvide din hundeforsikring med en hundesygeforsikring, der også dækker dyrlægeudgifter til din hund. Det giver økonomisk tryghed, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade.

Har du allerede en Hundeforsikring hos Alka, kan du ringe ind til en os og høre mere om muligheden for at få hundesygeforsikring på din hundeforsikring.

Alle hundeejere kan få gavn af en hundesygeforsikring. Nogle hunde er mere aktive end andre og kommer derfor oftere til skade. Mange af de ting, forsikringen dækker, rammer alle hunderacer, så derfor anbefaler vi, at alle tegner en hundesygeforsikring.

Hos Alka løber en hundesygeforsikring hele hundens levetid, og du kan tegne hundesygeforsikringen helt til hunden er 10 år gammel.

Hvad koster Alkas hundeforsikring?

Beregn din pris på hundeforsikring online længere nede på siden. Du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året. Det er helt uforpligtende at beregne en pris og få et tilbud.
 • Dækning

  Hundeforsikringen dækker

  • De skader din hund kan komme til at lave på andre personer eller deres ting.
  • De skader din hund kan komme til at lave på figuranter, dommere og lignende under deltagelse i træning, konkurrencer mv.
  • Under rejser i Europa i indtil 3 måneder fra afrejsedato.
  • De skader din hunds hvalpe kan komme til at lave på andre personer eller deres ting. Dækningen af hvalpene gælder indtil de er 4 måneder gamle – forudsat de er hos tæven.

  Tilvalg

  • Hundesygeforsikring
   Forsikringen dækker bl.a. undersøgelse/behandling hos dyrlægen, tandbehandling når hunden er kommet til skade, genoptræning og dækker et behandlingsforløb på op til 120 dage. Vi dækker med op til 29.700 kr. med en selvrisiko på 1.293 kr. Læs om Hundesygeforsikring

  Hundeforsikringen dækker ikke

  • Skade på ejerens person eller ting.
  • Skade på rekvisitter der anvendes under træning med hunden.
 • Spørgsmål og svar

   Udløber sygeforsikringen på grund af alder?
   Nej, hos Alka dækker sygeforsikringen hele hundens liv.
   Hvor meget skal jeg selv betale i forbindelse med sygdom eller ulykke?

   Med Alkas Hundesygeforsikring skal du kun betale din selvrisiko på 1.293 kr. (2023) pr. behandlingsperiode. Herefter dækker Alka det fulde beløb op til grænsen på 29.700 kr. (2023) pr. behandlingsperiode.

   Er der stadig 30 dages karensperiode, hvis jeg har sygeforsikring på min hund i et andet selskab?
   Nej, hvis Alka skal opsige forsikringen for dig, og du allerede har sygeforsikring ved dit tidligere selskab, så er der ingen karensperiode.
   Min hund er 8 år, kan jeg tegne en sygeforsikring?
   Ja, hvis din hund er sund og rask, og den løbende får vaccinationer, kan du tegne sygeforsikring helt indtil hunden fylder 10 år.
   Hvorfor er der nogle sygdomme, f.eks. allergi, der ikke er dækket hos bestemte hunderacer?

   For nogle hunderacer er det sådan, at de har meget let ved at udvikle bestemte sygdomme. Det kunne f.eks. være allergier, som en Fransk Bulldog har let ved at udvikle.

   Skulle forsikringen dække alle hunde fra særligt følsomme racer, ville forsikringen blive uforholdsmæssig dyr for alle andre hundeejere. Derfor dækker sygeforsikringen ikke racetypiske sygdomme.

   Hvordan får jeg månedlig betaling?

   Du kan vælge at betale dine forsikringer månedligt over Betalingsservice eller Mobilepay i stedet for en gang om året. På den måde kan du fordele udgifterne. 

   Læs mere om fordelene - og se hvordan du kan tilmelde dig månedlig betaling

 • Betingelser og faktaark

Den 26. og 27. september får du online rabat i form af et gavekort til shopping, når du køber på alka.dk. Du får mindst 1.000 kr., når du køber en bilforsikring, og 250 kr. når du køber øvrige forsikringer.

Læs vilkår og betingelser her

Den 26. og 27. september får du online rabat i form af et gavekort til shopping, når du køber på alka.dk. Du får mindst 1.000 kr., når du køber en bilforsikring, og 250 kr. når du køber øvrige forsikringer.

Læs vilkår og betingelser her

Beregn din pris

Når du køber en forsikring online, træffer vi afgørelser, der alene beror på automatisk behandling, herunder profilering. I den automatiske afgørelse om pris og vilkår indgår de oplysninger du indtaster, sammenholdt med vores vurdering af din risiko for skader. Pris og vilkår kan fx afhænge af, hvor mange skader du tidligere har haft, hvor du bor, størrelsen af dit hus, din bilmodel mv. Afgørelsen kan resultere i, at du får en højere eller lavere pris afhængig af din risiko for skader eller, at vi kun kan beregne din pris i telefonen. Du kan altid ringe og tale med vores medarbejdere, om de afgørelser vi træffer. Vi behandler din personoplysninger for at kunne give dig et tilbud og gemmer dem til statistik og markedsføring. Under Personoplysninger kan du læse hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer og hvem vi deler dem med.