Kolonihaveforsikring

Beregn pris

Kolonihaveforsikring omfatter både dit kolonihavehus eller haveforeningshus, men også dit indbo i huset, herunder havemøbler og haveudstyr.

Forsikre dit kolonihavehus og øvrige bygninger på grunden

Forsikringen dækker skader på huset som følge af vand, storm, tyveri, hærværk, brand, kortslutning samt brud på sanitet og glas. Kolonihaveforsikring dækker selve dit kolonihavehus og alle andre bygninger, der evt. er på grunden f.eks. et udhus.

Vi dækker også dit indbo

Alkas kolonihaveforsikringen dækker også dit indbo, herunder også havemøbler og haveudstyr. Samtidig dækker en kolonihaveforsikring også uventede skader på dit indbo samt elektronisk udstyr, der er under 4 år gammelt. Med en forsikring på kolonihaven er du derfor godt sikret mod det uventede.

Hvad koster Alkas kolonihaveforsikring?

Beregn din pris på kolonihaveforsikringen online længere nede på siden. Vi skal bruge nogle få oplysninger om dit kolonihavehus, før vi kan svare på, hvad kolonihaveforsikringen koster. Du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året. Det er helt uforpligtende at beregne en pris og få et tilbud.Beregn pris på kolonihaveforsikring

Vi arbejder på at give dig mulighed for at beregne pris på din kolonihaveforsikring online.

Imellem tiden kan du kontakte os på 70 12 14 16 eller du kan starte en chat med en af vores dygtige medarbejdere, som hurtigt kan give dig en pris.

Start en chat