Kolonihaveforsikring

Beregn pris

Kolonihaveforsikring omfatter både dit kolonihavehus eller haveforeningshus, men også dit indbo i huset, herunder havemøbler og haveudstyr.

Når du ejer et kolonihavehus, skal du have en forsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude og der sker noget med huset og de ting du bruger i dit kolonihavehus.

Forsikringen dækker skader på huset som følge af vand, storm, tyveri, hærværk, brand, kortslutning samt brud på sanitet og glas. Kolonihaveforsikring dækker selve dit kolonihavehus og alle andre bygninger, der evt. er på grunden f.eks. et udhus.

Forsikringen på dit kolonihavehus dækker også dit indbo i kolonihavehuset, herunder også havemøbler og haveudstyr. Samtidig dækker en kolonihaveforsikring også uventede skader på dit indbo samt elektronisk udstyr, der er under 4 år gammelt. Med en forsikring på kolonihaven er du derfor godt sikret mod det uventede.

Du kan se hvad en kolonihaveforsikring koster med det samme. Klik på beregn knappen og udfyld oplysningerne om din kolonihave og få din pris med det samme. Det er helt uforpligtende at beregne en pris på forsikring af din kolonihave. Beregn pris på Kolonihaveforsikring

Vi arbejder på at give dig mulighed for at beregne pris på din Kolonihaveforsikring online.

Imellem tiden kan du kontakte os på 70 12 14 16 eller du kan starte en chat med en af vores dygtige medarbejdere, som hurtigt kan give dig en pris.

Start en chat