Kolonihaveforsikring

Beregn pris

Kolonihaveforsikring omfatter både dit kolonihavehus eller haveforeningshus, men også dit indbo i huset, herunder havemøbler og haveudstyr.

Når du ejer et kolonihavehus, skal du have en forsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude og der sker noget med huset og de ting du bruger i dit kolonihavehus.

Forsikringen dækker skader på huset som følge af vand, storm, tyveri, hærværk, brand, kortslutning samt brud på sanitet og glas. Kolonihaveforsikring dækker selve dit kolonihavehus og alle andre bygninger, der evt. er på grunden f.eks. et udhus.

Forsikringen på dit kolonihavehus dækker også dit indbo i kolonihavehuset, herunder også havemøbler og haveudstyr. Samtidig dækker en kolonihaveforsikring også uventede skader på dit indbo samt elektronisk udstyr, der er under 4 år gammelt. Med en forsikring på kolonihaven er du derfor godt sikret mod det uventede.

Du kan se hvad en kolonihaveforsikring koster med det samme. Klik på beregn knappen og udfyld oplysningerne om din kolonihave og få din pris med det samme. Det er helt uforpligtende at beregne en pris på forsikring af din kolonihave. 

5 gode grunde

 • Dækning

  Kolonihaveforsikringen dækker

  • Brand, lynnedslag, eksplosion, kortslutning og andre el-skader
  • Bygningsskader på grund af vand, snetryk, storm, tyveri og hærværk
  • Brud på glas og sanitet, som f.eks. toilettet eller badekaret
  • Indbo, inklusiv Elektronik- og Plusforsikring

  Kolonihaveforsikringen dækker ikke

  • Svampe, insekt- og rådskade
  • Skader på grund af dårlig vedligeholdelse eller fejlkonstruktion
 • Spørgsmål og svar

   Skal jeg være særligt opmærksom, hvis jeg bor i mit kolonihavehus hele året rundt?

   Ja, hvis du bor i dit kolonihavehus hele året rundt, skal du ikke have en kolonihavehusforsikring, men i stedet tegne en almindelig Husforsikring og en selvstændig Indboforsikring.

   Indbodækningen på en kolonihavehusforsikring har nemlig flere begrænsninger, som der ikke er på en almindelig Indboforsikring, ligesom der er flere muligheder for tilvalgsdækninger.

   Dækker Kolonihavehusforsikringen skader på solceller?

   Ja, Alkas Kolonihavehusforsikring dækker skader på solcelleanlæg f.eks. i forbindelse med brand, storm eller kortslutning.

   Hvad skal jeg sørge for, hvis jeg bygger om eller til på mit kolonihavehus?

   Hvis du er ved at bygge hus, eller bygger om eller til på dit eksisterende hus, er du bygherre og skal sørge for at købe en særlig dækning til din husforsikring, som dækker det nye byggeri mod brand, storm, ansvar og retshjælp.

   Samtidig skal du sørge for, at enten du eller din entreprenør opretter en Entrepriseforsikring. Det er en all-risk forsikring, der dækker de fleste skader (med undtagelse af brand, ansvar og retshjælp) på dit nye hus eller din tilbygning.

   Har entreprenøren ikke har sørget for en entrepriseforsikring, kan du købe dækningen hos Alka, hvis du ikke selv er med til at (om)bygge huset. Ring til os for et tilbud på 70 12 14 16  

    
   Hvordan får jeg månedlig betaling?

   Du kan vælge at betale dine forsikringer månedligt over Betalingsservice eller Mobilepay i stedet for en gang om året. På den måde kan du fordele udgifterne. 

   Læs mere om fordelene - og se hvordan du kan tilmelde dig månedlig betaling

 • Betingelser og faktaarkBeregn pris på Kolonihaveforsikring

Vi arbejder på at give dig mulighed for at beregne pris på din Kolonihaveforsikring online.

Imellem tiden kan du kontakte os på 70 12 14 16 eller du kan starte en chat med en af vores dygtige medarbejdere, som hurtigt kan give dig en pris.

Start en chat