Motorcykelforsikring

Beregn pris

Motorcykelforsikring, du kan vælge mellem Ansvarsforsikring eller Kaskoforsikringer.

Der findes to typer af motorcykelforsikringer du kan vælge i mellem, hvoraf den ene er den lovpligtige ansvarsforsikring og den anden er den lovpligtige ansvarsforsikring inklusiv kaskoforsikring.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er den lovpligtige motorcykelforsikring, der dækker de skader, din motorcykel måtte lave på andre personer og deres ting. Ansvarsforsikringen dækker ikke de skader, der måtte ske på din motorcykel.

Ansvars- og kaskoforsikring

Vælger du en lovpligtig ansvarsforsikring med kaskoforsikring til din motorcykel, så dækker motorcykelforsikringen de skader, der sker på din motorcykel ved uheld, tyveri og brand. Derudover de skader motorcyklen måtte lave på andre personer og deres ting, hvis uheldet er ude. Har du en ny motorcykel eller er din motorcykel meget værd, anbefaler vi, at du har en motorcykelforsikring med kaskodækning.

Hvad koster en motorcykelforsikring?

Prisen på en motorcykelforsikring varierer, da det bl.a. kommer an på, hvad det er for en motorcykel du har, og også hvor længe du har kørt på motorcykel eller i bil uden skader.

Du kan chatte med os nederst på siden, hvis du vil vide, hvad en motorcykelforsikring koster og få et tilbud, eller du blot har spørgsmål til vores motorcykelforsikring.