Motorcykelforsikring

Beregn pris

Motorcykelforsikring, du kan vælge mellem Ansvarsforsikring eller Kaskoforsikringer.

Motorcykelforsikring som dækker dine behov

En motorcykelforsikring eller en mc-forsikring dækker, hvis du kommer ud for et uheld med din motorcykel. Der findes to typer af motorcykelforsikringer du kan vælge i mellem, hvoraf den ene er den lovpligtige ansvarsforsikring og den anden er den lovpligtige ansvarsforsikring inklusiv kaskoforsikring.

Motorcykelforsikring med ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er den lovpligtige mc-forsikring, der dækker de skader, din motorcykel måtte lave på andre personer og deres ting. Ansvarsforsikringen dækker ikke de skader, der måttet sker på din motorcykel.

Motorcykelforsikring med kasko- og ansvarsforsikring

Vælger du en kaskoforsikring og lovpligtig ansvarsforsikring til din motorcykel, så dækker mc-forsikringen de skader, der sker på din motorcykel ved uheld, tyveri og brand og de skader motorcyklen måtte lave på andre personer og deres ting, hvis uheldet er ude. Har du en ny motorcykel eller er din motorcykel meget værd, anbefaler vi, at du har en motorcykelforsikring med kaskodækning.

Hvad koster en motorcykelforsikring?

Prisen på en mc-forsikring varierer, da det bl.a. kommer an på, hvad det er for en motorcykel du har, og også hvor længe du har kørt på motorcykel eller i bil uden skader. Du kan chatte med os, hvis du ønsker en pris på en mc-forsikring, eller hvis du blot har spørgsmål til vores mc-forsikring.