Om Alka

Privatliv og sikkerhed

Bliv klogere på Alka Forsikring. Læs om Alkas ejerforhold, organisation m.m. på alka.dk.

Din sikkerhed er vigtig for os

 

Dataansvarlig

Alka Forsikring passer som dataansvarlig godt på dine oplysninger, og du kan derfor roligt indtaste dine personlige oplysninger på www.alka.dk.

Indsigt i Alkas behandling af oplysninger

Du kan til enhver tid indhente nærmere information om de aktuelle personoplysninger, som vi har registreret. Du har også mulighed for at få rettet eventuelle fejl. Du kan altid få oplyst nærmere om omfanget af de samtykker, du har afgivet. Hvis du vil have indsigt i, hvilke oplysninger Alka har registreret om dig, kan du ringe på 70 12 14 16.

Datasikkerhed på alka.dk

Datatilsynet anbefaler, at de persondataoplysninger, du lægger på www.alka.dk,er beskyttet med en stærk kryptering. Derfor benytter vi (128 bit SSL) under transmissionen fra din computer til Alka. Efter transmissionen opbevares personoplysningerne på en måde, så ingen uvedkommende kan læse dem. Hvis du sender oplysninger på e-mail til Alka, skal du dog være opmærksom på, at vi ikke kan garantere for fortroligheden af ikke-krypterede e-mails.

Sikkerhed på chatten

Chatten overholder EU Data Protection Act som bl.a. omhandler fysisk sikkerhed af Host location, samt om hvordan personfølsomme data opbevares, samt om hvem som har adgang til systemet. Al kommunikation mellem rådgiver og kunde er krypteret. Alle personfølsomme informationer, som password etc. er krypteret.

Logstatistik

Alka bruger logstatistik. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.  

www.alka.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Cookies

Vi bruger cookies på alka.dk. En cookie er en lille tekstfil. Cookies gør det muligt, at informationer fra den computer, der besøger hjemmesiden, bliver gemt og opbevares til næste gang, hjemmesiden besøges af den samme computer. Som bruger kan du selv vælge, om din browser skal acceptere cookies eller ej. Du kan også slette de cookies, som ligger på din computer: 
1. Internet Explorer
2. Mozilla Firefox 
3. Google Chrome 
4. Opera 
5. Safari 
6. Flash cookies (gælder alle browser) 
7. iPhone, iPad og andet fra Apple 
8. Telefoner med styresystemet Android 
9. Telefoner med Windows 7 
Læs mere om Alkas cookie politik her

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om din personsikkerhed og dine rettigheder som internetbruger, kan du kontakte Forbrugerstyrelsen eller tjekke www.net-tjek.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i øvrigt i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på online@alka.dk.

E-mærket

Alka er godkendt og kontrolleret af e-mærket, så du er sikret, når du handler på alka.dk.

Læs om e-mærket

Cookies

Læs mere om Alkas cookie politik.
 
Alkas cookie politik

Personoplysninger

Læs om Alkas retningslinjer for behandling af personlige oplysninger

Personoplysninger

Fortrydelsesret

Læs om dine rettigheder, når du køber forsikringer.

Alkas fortrydelsesret

Om Alkas organisation

Bliv klogere på Alkas ejerforhold og organisation

Ejerforhold og organisation

Finanstilsynet

Finanstilsynet fører tilsyn med danske forsikringsselskaber, herunder Alka Forsikring

Læs om tilsynet