Billigt mobilabonnement

Få Alka Mobil fra kun 39 kr./md.

Alka Mobil tilbyder 4 enkle mobilabonnementer til alle behov

Besøg Alka Mobil her

Billige mobilpakker

Billige mobilabonnementer - helt enkelt

Alka Mobil tilbyder enkle og billige mobilabonnement til et hvert behov. Alle abonnementer har fri tale/sms/mms. Oprettelse og overflytning af nummer er gratis.

Alka Mobil er for kunder i Alka Forsikring og medlemmer af de fagforeninger som Alka samarbejder med samt dig med PlusKort.

 

Er du allerede kunde i Alka Mobil?

Vil du som kunde i Alka Mobil se din regning, skifte abonnement eller andet, kan du logge på din selvbetjening her:

Log på Alka Mobils Selvbetjening

 

  • Alka Mobil er sat i verden for at spare danskerne penge på mobilabonnementet. Vi tilbyder 4 enkle abonnementer, som du hurtigt og let kan købe her.
     
  • Ca. 2,5 million danskere kan købe Alka Mobil. Alka Mobil er en fordel for dig som er Alka Forsikringskunde eller medlem af et af de fagforbund, som samarbejder med Alka. Det er nok blot at bo i husstand med en, der lever op til én af de to ting. 
  • Ja, Forbrugerrådet Tænk har kåret Alka Mobil til  Bedst i Test 3 gange. Det er vores abonnement med 30 GB data inkl 11 GB EU data til kun 79 kr./md. Læs mere her
  • Ja, vores undersøgelseer viser at 9 ud af 10 sparer penge hos Alka Mobil. Du kan læse mere her.
  • Efter at have sparet danskerne penge på forsikring, har vi ønsket at gøre det samme for deres mobilabonnementer. Vi gik i luften i marts 2021, og mange tusinde danskere har haft glædeaf vores lave priser og enkle, overskuleige abonnementer.
  • Vi har et samarbejde med Telia, som ejer et telenetværk sammen med Telenor, der har rigtig god dækning. 97% af danskerne vil opleve 4G dækning og 99% vil opleve 3G dækning og 5G er på vej.