Mød vores kunder

Keno fik en flænge på 5-6 cm.

Tilbage til kundeoplevelser

”Jeg fik mere tilbage fra dyrlægeregningen, end jeg havde regnet med”

Peter Egtorp fra Brøndby opdagede, at hans hund Keno uheldigvis havde fået en større flænge på 5-6 cm i længden og et par cm i dybden. Endnu engang var han glad for sin hundesygeforsikring.

”Min kone og jeg har simpelthen været så uheldige med de hunde, vi har haft. Én spiste ledninger og en anden havde meget løse hofter, hvor det desværre førte til aflivning. Det kunne have løbet op i mange penge til dyrlæreregninger med alle de skader, så vi har været rigtig glade for at have en hundesygeforsikring, ” fortæller Peter.

Dagen efter Peter var til dyrlægen, sendte han en mail med regningen til Alka. Skadebehandleren fik hurtigt oprettet sagen og efter få dage var beløbet refunderet på hans konto.

”Jeg havde slet ikke regnet med at få dækket så meget. Man hører tit, at det er noget bøvl med sådan en hundesygeforsikring, men hos Alka har det ikke været andet end nemt og ligetil, ” uddyber Peter.

Ét opkald og ny forsikring var købt
For Peter og hans kone har det været nemmest at samle alle forsikringerne ét sted. Så da de skulle på sommerferie, tegnede de også en rejseforsikring hos Alka.

”Jeg har egentlig altid bare sendt en mail, når vi tidligere har brugt forsikringen. Men forleden dag ringede jeg til Alka, og det tog kun en kort telefonsamtale, så havde de sørget for rejseforsikring til os begge. Og lige med det samme modtog jeg en mail med alle detaljer. Det er super service – ingen klager herfra, ” slutter Peter.