Bilforsikring

Beregn pris

At vælge bilforsikring kan virke lige så svært som at vælge bil. Men med Alkas bilforsikring behøver du ikke kigge så langt. Her finder du nemlig en billig bilforsikring, der passer til dit behov. Samtidig er Alkas bilforsikring kåret som ’Bedst i test’ i Forbrugerrådets Magasin Tænk Penge - læs testen her. En billig bilforsikring er noget, der kan mærkes i budgettet – se nemt din pris her

Alka har to forskellige typer af bilforsikringer:  

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker kun de skader, din bil kan komme til at lave på andre og deres ting. En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil eller dig selv. 

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, det er dog den bilforsikring de fleste vælger. Med en kaskoforsikring får du også dækket de skader, der kan ske på din egen bil, ligesom en kaskoforsikring også dækker tyveri af din bil. Kaskoforsikringen giver dig derfor god sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude og der sker noget med din bil.

Lånebil uden det koster ekstra, når du benytter et af vores fordelsværksteder

Kommer du ud for et uheld hvor du får brug for din bilforsikring, så stiller vi en lånebil til rådighed, hvis du benytter et Alka Fordelsværksted - så er du hurtigt videre. Lånebilen har du så længe din bil er til reparation. Der er ingen kilometerbegrænsning, og forsikring er ligeledes inkluderet. Det eneste du skal betale, er den benzin eller diesel, du forbruger.

Udvid din bilforsikring med vejhjælp

Alka tilbyder dig vejhjælp i 24 timer i døgnet. Alka vejhjælp er et tilvalg til din bilforsikring. Med Alka vejhjælp får du bl.a. starthjælp hvis du ikke kan starte din bil eller hjælp, hvis du skal trækkes fri af sneen eller op af grøften. 

Få månedlig betaling

Du kan vælge at betale din bilforsikring månedligt over Betalingsservice eller Mobilepay i stedet for en gang om året. På den måde kan du fordele udgifterne. Du slipper for at betale et år forud og fordeler omkostningen over hele året. Opsiger du en eksisterende bilforsikring i et andet selskab, får du dit forudbetalte beløb tilbage. Her og nu kan du sikkert bruge dine penge til andre ting end forsikring.

Det er nemt at skifte til Alka

Vi klarer det praktiske med flytning af din bilforsikring fra dit nuværende forsikringsselskab til Alka. Du behøver hverken at kontakte dit nuværende forsikringsselskab eller sende papirer frem og tilbage. Og vi sørger selvfølgelig også for, at din nye bilforsikring træder i kraft samme dag, som den gamle ophører, så du aldrig er uden dækning.

Hvad sker der med mine forsikringer, når jeg flytter til en ny bolig?

Du kan på vores flytteunivers læse en række gode råd om, hvordan din nye boligsituation påvirker dine forsikringer.