Mød vores kunder

Thomas kolliderede med anden bil

Tilbage til kundeoplevelser

Thomas

“Lige god service hver gang”

En forårsdag i maj kom Thomas Olsen fra København ud for en ubehagelig oplevelse, da han sad i den ene af to biler, som kolliderede. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade i uheldet, og Thomas kunne køre videre i en dog noget beskadiget bil.

”Jeg meldte skaden til Alka dagen efter uden tvivl om, at den nok skulle blive dækket. Som altid modtog jeg en fantastisk behandling med stor interesse for sagen, ” fortæller Thomas.

Thomas har tidligere gjort brug af sin forsikring – både ved større og mindre tilfælde gennem de otte år, Thomas har været kunde hos Alka.

”Lige fra starten har jeg oplevet en positiv modtagelse – lige meget, hvem fra Alka jeg har talt med, har de været ualmindeligt flinke, ” uddyber Thomas.

Fleksibilitet der matcher alle behov
For Thomas var prisen afgørende, da valget faldt på forsikringsudbyderen.

”Jeg har altid været tilfreds med den dækning og service jeg har fået – og så endda til nogle rigtig gode priser. Senest fik jeg smadret en bilrude på grund af hærværk, hvor jeg ikke behøvede at betale selvrisiko, da jeg havde tilvalgt friskade til min forsikring. Derfor blev den 100 procent dækket. Så lige meget situationens størrelse føler jeg altid, at jeg er i gode hænder hos Alka, ” slutter Thomas.