Lønforsikring hvis du bliver ledig. Beregn din pris hos Alka

Få din pris

juni bs

Kan du klare dig for 9.000* kr. mindre i udbetaling hver måned, og hvad skal du undvære i din hverdag?

Selvom du er medlem af en A-kasse mister du typisk mere end 9.000 kr. om måneden, hvis du bliver opsagt på dit job. Det er almindelige hverdagsting, der typisk tages for givet, som du pludselig ikke har råd til.

Bevar op til 80% af din løn

Alkas Lønforsikring sikrer, at du mister så lidt af din sædvanlige løn som muligt. Ved at kombinere dagpengene fra din A-kasse med udbetalingen fra Alkas Lønforsikring, kan du få en samlet udbetaling på op til 80 % af din nuværende løn.

Sådan fungerer Lønforsikringen 

Størrelsen på din udbetaling afhænger af din løn og den forsikring, du vælger. Det betyder, at jo højere din løn er, jo højere en udbetaling kan du vælge.

Hvis du bliver ufrivillig ledig, vil du efter din selvrisikoperiode, optjene ret til den første udbetaling. Udbetalingen sker bagudrettet, og ligesom dine dagpenge vil du modtage den ekstra udbetaling hver måned.

Lønforsikringen er fradragsberettiget og trækkes automatisk fra i skat. Den gælder, til du fylder 65 år.

Spørgsmål?

Vil du vide mere om Alkas Lønforsikring eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Alka på 70 12 14 16.

*Beregnet for enlig, medlem af folkekirken, ingen særlige fradrag og en månedsløn på 35.300 kr. som jf. Danmarks Statistik er den gennemsnitlige løn i 2021 for lønmodtagere mellem 25-65 år.

Hvad koster Alkas lønforsikring?
Beregn din pris på lønforsikring online længere nede på siden.

Bestil din lønforsikring