Forsikring til din el- eller hybridbil

Med Alkas bilforsikring får du god dækning til en lav pris - uanset om du kører i en el-, hybrid- eller benzinbil. 

Se din pris her

Vi har tilpasset vores prisvindende bilforsikring, så du får den samme gode dækning til din el-, hybrid- eller plug-in hybridbil som vi har til benzin- og dieselbiler.

Derudover får du mindst 500 kr. i køb-selv-rabat i form af et gavekort til shopping, når du køber en bilforsikring på alka.dk. Læs mere
her.

Hvordan dækker Alkas bilforsikring min el- eller hybridbil?

Vores bilforsikring tilbyder en god dækning til lave priser, uanset om din bil kører på el, benzin eller diesel.

Vi har samlet en række spørgsmål om forsikring af el- og hybridbiler. Du kan også læse mere her.

  • Ja, batteriet til el- eller hybridbil er omfattet af Alkas bilforsikring, når der er en kaskodækning. Kaskoforsikringen dækker bilens batteri ved skader, der sker i forbindelse med færdselsuheld. Opstår der en brand- eller kortslutningsskade i selve batteriet eller tyveri af batteriet, er det også dækket af kaskoforsikringen.

  • Nej, din ladeboks, som du har købt eller lejet og som er fastmonteret på dit hus eller anden bygningsdel er ikke omfattet af bilforsikringen. Hvis du har din husforsikring hos Alka, er din ladeboks omfattet af den.

    Alkas husforsikring dækker skader på din ladeboks, ved f.eks. tyveri, hærværk eller kortslutning.

    Læs mere om vores husforsikring her

  • Ja, ladekablet er omfattet af bilens kaskoforsikring. Er der tilkøbt en friskadedækning, er der ingen selvrisiko ved f.eks. tyveri af dit ladekabel.

  • Hvis du har tilkøbt Alka Vejhjælp, kan du få hjælp 24 timer i døgnet. Så hvis du skulle være så uheldig, at din bil løber tør for strøm, kan vi enten hjælpe dig på stedet eller få din bil transporteret til den nærmeste ladestander. Så er du hurtigt videre. 

    Læs mere om Alka Vejhjælp her.