Fordi det er surt, når bilen holder stille

Vejhjælp

Skader på din bil - få hurtig hjælp til at komme videre

Vejhjælp 24 timer i døgnet

Alka tilbyder, i samarbejde med Falck, vejhjælp 24 timer i døgnet. Vejhjælp er et tilvalg til din bilforsikring. Man ved aldrig hvornår man kan få brug for vejhjælp. Hvis man vil være sikker på altid at kunne komme videre og på at kunne få sin bil videretransporteret hvis uheldet er ude og den ikke kan køre, så er det en god ide at købe vejhjælp.

Med Vejhjælp får du:

  • Starthjælp, hvis du ikke kan starte din bil
  • Hjælp, hvis du skal trækkes fri af sneen eller op af grøften
  • Hjælp til udbedring af skaden på stedet
  • Hjælp til bjergning eller transport af køretøjet og passagerer til hjem eller værksted efter eget valg
  • Med Vejhjælp kan du og eventuelle passagerer blive kørt hjem eller til et bestemmelsessted, og bilen kan blive transporteret til et værksted efter eget valg

Vejhjælp i udlandet

Vejhjælp gælder ikke i udlandet. Men med en kaskoforsikring er du automatisk omfattet af ”Det Røde Kort”, som giver dig vejhjælp i udlandet. Du kan læse mere om ”Det Røde Kort her”. 

Se din pris på vejhjælp

Klik nedenfor og se hvad vejhjælp koster. Hvis du allerede har din bil forsikret i Alka skal du logge på Mit Alka, hvor du under dine forsikringer kan se prisen, hvis du vil supplere med vejhjælp. Er din bil ikke forsikret i Alka endnu, så får du prisen på vejhjælp i forbindelse med beregning af prisen på forsikring af din bil.

Bemærk, at du allerede kan have vejhjælpsdækning gennem en anden aftale (for eksempel via din bilforhandler).