Karriere i Alka

Vil du være en del af en flad organisation, hvor vi siger nej tak til hierarki og ja tak til korte kommandoveje? Et sted, hvor du får plads til at være dig selv, til at udvikle dig og til at skabe resultater? Det får du hos Alka.

Se ledige stillinger her

Sammen styrker vi oplevelsen af tryghed

I forsikringsbranchen kan tingene ofte virke støvede og langsomme, men det vil du ikke opleve hos Alka. Her bryder vi med konventionerne og vores kerneprincip er enkelhed i alt, hvad vi gør – fra webdesign til kundekommunikation. Vi er digitale frontløbere, der konstant udforsker nye veje til at forbedre hver interaktion. Når vores kunder står i en svær situation, er det vores opgave at skabe klarhed og give vores kunder ro i maven.

Sammen skaber vi udvikling for dig og din karriere

Alkas succes er bygget på medarbejdere som dig, der har modet til at tænke anderledes. Vi tilbyder korte kommandoveje og værdsætter dine ideer over anciennitet. Du får plads til at vokse og blive hørt, og som en del af Tryg-koncernen, er der altid nye muligheder at udforske.

Sammen skaber vi et stærkt fællesskab

Med omkring 350 kolleger, primært i Ballerup, samt kundecentre i Århus og Kolding, er du en del af et stærkt fællesskab, der alle starter hver dag med et oprigtigt “godmorgen”. Vi værdsætter samarbejde, læring og trivsel, og vores unikke kultur fremmer nytænkning og ægte interesse for hinanden.