Strategiske samarbejdspartnere

Alka samarbejder med forskellige partnere, som deler vores værdiggrundlag og sætter kunden i centrum.

 • Elbilforeningen

  Elbilforeningen

  Alka og Elbilforeningen har indgået et samarbejde, der giver gode fordele for elbilejere, der både har forsikringer hos Alka og er medlem af Elbilforeningen.

  Elbilforeningen mener det går for langsomt med at udfase benzin- og dieselbilerne i Danmark, men når du melder dig ind i Elbilforeningen, er du med til at fremme elbilsagen. Læs mere om samarbejdet her.

 • Pluskort

  PlusKort

  PlusKort er en gratis fordels- og rabatordning for medlemmer af 19 af FH's forbund. Ca. 750.000 medlemmer kan gøre brug af de mange fordele og få rabatter ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.

 • PureGym

  PureGym er fitness for alle og med over 165 centre fordelt i hele landet har det aldrig været nemmere at træne. Vi har mere end 400 hold dagligt, over 300 personlige trænere og åbent fra 05 til 24. Det gør det muligt for dig at tilpasse din træning til lige netop dit behov. Læs mere om Alka og PureGyms samarbejde her.
 • Luksushund

  Luksushund

  Planen for Luksushund er at gøre forretningen til en af Danmarks største hunde-webshops, og det vil vi gøre med suveræne produkter, gode priser, hurtig levering og kundeservice i højsædet. Læs mere om samarbejdet her.