Ulykkesforsikring hjalp Nichlas tilbage på fodboldbanen

Behandling for korsbånd- og meniskskade er dækket af ulykkesforsikringen

Ulykkesforsikring

På benene igen efter ulykke i fritiden

Nichlas Andresen fik et vred i knæet under en fodboldkamp. Det gav både korsbånd- og meniskskade. En ulykkesforsikring gav ham den støtte, der gjorde, at han kom godt igennem forløbet – også på sin arbejdsplads.

Læs mere om ulykkesforsikring

Det var under en fodboldkamp for et par år siden, at Nicklas vrikkede om på foden. Det gav et ordentligt vred i knæet og undersøgelser viste senere, at han havde fået både korsbånds- og meniskskade.

”Mit forsikringsselskab Alka tog fat i min sag, fordi jeg havde dækningen via Dansk Metal-medlemsskabet. Det har jeg været utroligt glad for. Jeg har fået to operationer og har i dag et stift knæ. Jeg har via forsikringen fået opgjort skaden til 8 procent og fået en mén-erstatning på i alt 32.000 kroner. Det har været en hård periode rent arbejdsmæssigt.

Derfor har jeg været glad for at få en fin og tilgængelig indsats. Også i forhold til min arbejdsplads og det sygefravær, jeg ikke kunne undgå”, siger Nichlas.

Tjek din forsikring

Nichlas Andresen er 25 år og arbejder som maskinoperatør. Han vil gerne minde andre kolleger om, at tjekke op på forsikringerne.

”Jeg har talt med flere kolleger, der, ligesom jeg, heller ikke helt ved, om de har en har en Ulykkesforsikring, i deres forsikringsselskab eller via medlemskab i Dansk Metal. Det vil jeg gerne være med til at huske dem på at få tjekket, efter at jeg har været igennem min egen skade”, siger Nichlas.

Knæet vil altid gøre lidt ondt, men han er tilbage – både på arbejdet og på fodboldbanen. Ikke som aktiv spiller, men som fodboldtræner. ”Det bruger jeg rigtig meget tid på og jeg er glad for, at det kan lade sig gøre”, siger Nichlas. 

Artiklen er produceret til MetalMagasinet.