Køb Alkas Rejseforsikring og få en R8dio kasket*

*R8dio kasketten bliver sendt 14 dage efter købet

Se din pris


Husk rejseforsikringen

Måske har du hørt podcasten ”Undskyld vi roder” og lyttet dig frem til, at Alka i samarbejde med R8dio har sat fokus på rejseforsikring i Mykonos 4-ever. Det har vi, fordi vi i Alka gerne vil fortælle, hvor vigtigt det er at have en god rejseforsikring, når man holder ferie.

Så kan man nemlig nyde sin ferie og være fri for bekymringer som eksempelvis sygdom på rejsen. Gennem sin forsikring er man sikret hjælp, hvis man bliver syg og har brug for lægehjælp eller får udgifter til medicin.


Alka og R8dio rejse-afsnit

I juni måned vil Alka derfor sammen med R8dio udgive en række rejse-afsnit, hvor stærke karakterer fra R8dio-universet rejser på ferie med Alkas rejseforsikring som partner, og kommer ud for lidt af det hele og måske mere. Det giver med et glimt i øjet nogle gode eksempler på, hvordan forsikringen dækker.

Det er både lidt underholdende og samtidig god og relevant information om dækninger, som ellers kan være lidt tung læsning. Den måde kan vi i Alka godt lide at informere om vores forsikringer.


Bliv klogere på R8dio

Hvis du ikke kender R8dio universet, men synes det lyder spændende, kan du læse mere om det her, og du kan finde link til deres app, hvor du kan lytte med. Rejseafsniterne med Alka som sponsor finder du også i appen.

Rejseforsikringen dækker 24 timer i døgnet 

  • Afbestilling i forbindelse med sygdom
  • Forsinket bagage
  • Sygebehandling på rejsen
  • Syge- og hjemtransport
  • Kompensation for ødelagte feriedage

Læs mere om Alkas rejseforsikring  

Se hvordan den dækker og beregn din pris.