Kan du også spare ved at flytte til Alka?

Det er nemt at skifte til Alka Forsikring. Vi tager os af alt det praktiske med dit gamle forsikringsselskab.

overblik

Din anbefalede forsikringspakke

 • Indbo

  Indboforsikring

  Indboforsikringen dækker dit private indbo i tilfælde af f.eks. brand eller tyveri, og hele din husstand er omfattet af forsikringen. For at gøre det enkelt for dig, har vi ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo, det kalder vi sumløs dækning. Indboforsikringen indeholder også den vigtige ansvarsforsikring, som dækker dine omkostninger, hvis du forvolder skade på andre personer eller deres ting.

 • Ulykke

  Ulykkesforsikring

  En ulykkesforsikring kan sikre dig økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke. Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige. Ulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde. Vi anbefaler en ulykkesforsikring til alle i husstanden.

 • Børneulykke

  Børneulykkesforsikring

  Har du børn anbefaler vi en børneulykkesforsikring. De kommunale forsikringer er ophørt, og med en børneforsikring er dine børn dækket 24 timer i døgnet, også i skole, institutionen, til sport eller på fritidsjob. Børneulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde.

 • Har du andre behov?

  Har du f.eks. hund, fritidhus eller motorcykel, så er det også værd at forsikre.

Prisen er den samme

Din pris er den samme uanset, om du køber på alka.dk eller ringer til os

Se din pris