Konkurrencebetingelser

Bestil et forsikringstjek

Bliv klogere på Alka Forsikring. Læs om Alkas ejerforhold, organisation m.m. på alka.dk.

Konkurrencebetingelser for konkurrencen "Få et Alka Tjek og deltag i lodtrækningen"

1. Generelle betingelser
Få et Alka Tjek og deltag i lodtrækningen ("Konkurrencen") afholdes af Alka Forsikring, en del af Tryg Forsikring A/S ("Alka"), CVR.nr. 24260666, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. Henvendelser vedrørende Konkurrencen kan rettes til Alka Marketing på [email protected] eller 70121416.

Når du deltager i Konkurrencen accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?
Konkurrencen starter den 5. januar 2023 og slutter den 29. januar 2023 kl. 23.59.

3. Hvem kan deltage?
Konkurrencen er åben for alle personer der er fyldt 18 år og bosiddende i Danmark.

Konkurrencen er ikke købsbetinget, og det er ikke en betingelse for at deltage, at du er kunde hos Alka.

Ansatte hos Alka, Alkas koncernforbundne selskaber og deres husstande kan ikke deltage i Konkurrencen.

4. Hvordan deltager man i konkurrencen?
Du deltager i Konkurrencen ved at bestille et forsikringstjek ved at udfylde  de påkrævede felter i formularen, der findes på siden www.alka.dk/kontakt-os/forsikringstjek, og ved at trykke på knappen ”Ja tak, ring mig op”.

Du kan kun deltage i Konkurrencen én gang.

5. Hvad kan man vinde?
Der udloddes 10 gavekort på DKK 500 til www.alka.dk/gavekort.

Præmierne har en samlet værdi på DKK 5.000 og kan ikke ombyttes til kontanter

Gevinstafgift er betalt af Alka.

6. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere
Vinderne af Konkurrencen udvælges ved tilfældig lodtrækning den 30. januar 2023.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af Alka Forsikring via e-mail senest 5 hverdage efter, at Konkurrencen er afsluttet. 

Vinderne vil ikke blive offentliggjort. Hvis vinderne ikke kan kontaktes inden for 30 kalenderdage fra, at Konkurrencen er afsluttet, f.eks. e-mailadressen ikke besvares, er Alka berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning. Præmien vil blive sendt til vinderen med almindelig post. Såfremt Alka kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, f.eks. ved kvittering, er Alka ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien.

7. Immaterielle rettigheder
Alkas varemærker og øvrigt materiale på siden er beskyttet af almindelige immaterialretlige regler medmindre andet er angivet, og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra Alka.

8. Diverse
Alka forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra Konkurrencen ved enhver mistanke om snyd. Alka forbeholder sig retten til at ændre i Konkurrencens vilkår, samt at stoppe Konkurrencen uden varsel, såfremt dette af konkrete eller juridiske grunde bliver nødvendigt. Ethvert tvivlstilfælde relateret til Konkurrencen afgøres af Alka.

9. Personoplysninger
Alka gemmer og registrerer dine oplysninger om fornavn, efternavn og e-mail til brug for udvælgelse af og kontakt til vindere. Alka videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Du kan læse mere om håndtering af dine oplysninger på www.alka.dk/om-alka/privatliv-og-sikkerhed.

Du kan til enhver tid afmelde dig på www.alka.dk/afmeld eller trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Alka på anden måde. I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, Alka har registreret om dig.

www.alka.dk/privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer.