Alka Mobil

Et helt enkelt og billigt mobilabonnement

Alka Mobil tilbyder enkle mobilabonnementer til alle behov

Besøg Alka Mobil her

Fordel for dig som Alka kunde

Billige mobilabonnementer - helt enkelt

Alka Mobil tilbyder enkle og billige mobilabonnement til et hvert behov. Alle abonnementer har fri tale/sms/mms. Oprettelse og overflytning af nummer er gratis.

Alka Mobil er for kunder i Alka Forsikring og medlemmer af de fagforeninger som Alka samarbejder med samt dig med PlusKort.

 • Alka Forsikring har i over 100 år sparet danskerne penge på forsikringer. Nu vil vi også spare danskerne penge på mobilabonnementet og tilbyder derfor et mobilabonnement til en superskarp pris: 59 kr. om måneden for fri tale/SMS og 7 GB data.
  Det er i Alkas DNA at tænke lidt anderledes, når vi tilbyder attraktive kundefordele. F.eks. har vi tidligere tilbudt kunder gratis bilvaske, Superligabilletter og rabat på brændstof til bilen. 
   
 • Ca. 2,5 million danskere kan købe Alka Mobil. Alka Mobil er en fordel for dig som er Alka Forsikringskunde eller medlem af et af de fagforbund, som samarbejder med Alka. Det er nok blot at bo i husstand med en, der lever op til én af de to ting. 
 • Alka har et stærkt og historisk samarbejde med fagforbund i forhold til at levere medlemsfordele, og det vil vi kun gøre endnu bedre fremad. Du kan se hvilke forbund, vi samarbejder med under alka.dk/forsikringer og emnet "for forbundsmedlemmer".

 • Nej, forsikring og mobil er to forskellige selskaber, og omkostninger i de to selskaber er ikke blandet sammen. 

 • Efter at have sparet penge på Alka Mobil forventer vi, at nogle kunder vil give samtykke til at vi også prøver at spare dem penge på deres forsikringer. Men det kræver kunden giver samtykke før vi gør det, da det er to adskilte selskaber.   

 • Vi ønsker at skabe loyale, glade og tilfredse kunder og forbundsmedlemmer. Det gør vi ved at tilbyde god dækning til lav pris både indenfor forsikring og nu også mobilabonnement. 

 • Vi har et samarbejde med Telia, som ejer et telenetværk sammen med Telenor, der har rigtig god dækning. 97% af danskerne vil opleve 4G dækning og 99% vil opleve 3G dækning og 5G er på vej.

 • Nej – vi bruger ikke data fra Alka Mobil til at lokalisere dig, eller prissætte dine Alka forsikringer. 

 • Siden 1. marts 2021 har det været muligt at købe Alka Mobil.

 • Prisen på forsikringer hos Alka er i forvejen meget lav, og baseret på den enkelte kundes situation og behov. Alka Mobil er et tilbud til alle Alka kunder uanset om de har en enkelt ulykkesforsikring eller hele Alkas forsikringspakke.