Alka Mobil

Et helt enkelt og billigt mobilabonnement

Hos Alka har vi i mange år gjort forsikring enkelt og billigt. Nu gør vi det samme for dit mobilabonnement.

Tilmeld dig her

Fordel for dig som Alka kunde

Spørgsmål og svar om Alka Mobil

Fra marts 2021 vil Alka Mobil tilbyde et helt enkelt og billigt mobilabonnement. For kun 59 kr. om måneden får du fri tale, fri sms, gratis oprettelse og 7 GB data. Tjek her hvad du kan bruge 7 GB data til.

Vi kommer også til at tilbyde en EU-pakke med 10 GB data til kun 84 kr om måneden.

Tilbuddet gælder Alka kunder samt medlemmer i de fagforbund, Alka samarbejder med.

Download en udvidet Q&A her.

Vær den første til at få tilbudt Alka Mobil. Skriv dig op nederst på siden, så kontakter vi dig.

 

 • Alka Forsikring har i over 100 år sparet danskerne penge på forsikringer. Nu vil vi også spare danskerne penge på mobilabonnementet og tilbyder derfor DK’s billigste mobilabonnement: 59 kr. om måneden for fri tale og 7 GB data.
  Det er i Alkas DNA at tænke lidt anderledes, når vi tilbyder attraktive kundefordele. F.eks. har vi tidligere tilbudt kunder gratis bilvaske, Superligabilletter og rabat på brændstof til bilen. 
   
 • Ca. 2,5 million danskere kan købe Alka Mobil. Alka Mobil er en fordel for dig som er Alka Forsikringskunde eller medlem af et af de fagforbund, som samarbejder med Alka. Det er nok blot at bo i husstand med en, der lever op til én af de to ting. 
 • Alka har et stærkt og historisk samarbejde med fagforbund i forhold til at levere medlemsfordele, og det vil vi kun gøre endnu bedre fremad. Du kan se hvilke forbund, vi samarbejder med under alka.dk/forsikringer og emnet "for forbundsmedlemmer".

 • Nej, forsikring og mobil er to forskellige selskaber, og omkostninger i de to selskaber er ikke blandet sammen. 

 • Efter at have sparet penge på Alka Mobil forventer vi, at nogle kunder vil give samtykke til at vi også prøver at spare dem penge på deres forsikringer. Men det kræver kunden giver samtykke før vi gør det, da det er to adskilte selskaber.   

 • Vi ønsker at skabe loyale, glade og tilfredse kunder og forbundsmedlemmer. Det gør vi ved at tilbyde god dækning til lav pris både indenfor forsikring og nu også mobilabonnement. 

 • Vi har et samarbejde med Telia, som ejer et telenetværk sammen med Telenor, der har rigtig god dækning. 97% af danskerne vil opleve 4G dækning og 99% vil opleve 3G dækning og 5G er på vej.

 • Nej – vi bruger ikke data fra Alka Mobil til at lokalisere dig, eller prissætte dine Alka forsikringer. 

 • I marts 2021 vil man kunne købe Alka Mobil.

 • Prisen på forsikringer hos Alka er i forvejen meget lav, og baseret på den enkelte kundes situation og behov. Alka Mobil er et tilbud til alle Alka kunder uanset om de har en enkelt ulykkesforsikring eller hele Alkas forsikringspakke.

Når du udfylder denne formular, giver du tilladelse til at Alka Forsikring sender dine oplysninger til Alka Fordele A/S, så du kan modtage markedsføring. Alka Fordele A/S kan kontakte dig via telefon, e-mail eller sms med nyheder og tilbud om mobilabonnementer.  Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at sende os en email

Når du siger ja tak til at høre mere om Alka Mobil, passer vi godt på dine oplysninger.

Hos Alka passer vi godt på dine oplysninger. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Alka Mobil er en del af Alka Fordele. Læs hvordan Alka Fordele behandler dine oplysninger her.