Kan du spare ved at flytte dine forsikringer?

Se vores anbefalinger til din forsikringspakke herunder

oversigt

Din anbefalede forsikringspakke

 

 • Indbo

  Indboforsikring

  Indboforsikringen dækker dit private indbo i tilfælde af f.eks. brand eller tyveri, og hele din husstand er omfattet af forsikringen. For at gøre det enkelt for dig, har vi ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo, det kalder vi sumløs dækning. Indboforsikringen indeholder også den vigtige ansvarsforsikring, som dækker dine omkostninger, hvis du forvolder skade på andre personer eller deres ting.

 • Bil-bedst-i-test

  Bilforsikring

  Hos Alka får du en bilforsikring, der passer til dit behov. Ansvarsforsikringen er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker kun de skader, din bil kan komme til at lave på andre og deres ting. En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil. Det dækker kaskoforsikringen til gengæld. Med en kaskoforsikring får du også dækket de skader, der kan ske på din egen bil, ligesom en kaskoforsikring også dækker tyveri af din bil.

 • Hus

  Husforsikring

  Alkas Husforsikring omfatter både dit hus og alle de andre bygninger på din grund, f.eks. udhus, garage, carport og terrasseoverdækninger.

  Husforsikringen dækker blandt andet ved brand, storm og skybrud eller hvis en dør bliver ødelagt i forbindelse med tyveri. Den dækker også, hvis andre kommer til skade på din ejendom – f.eks. ikke har ryddet sne og nogen falder og kommer til skade på dit fortov.

 • Ulykke

  Ulykkesforsikring

  En ulykkesforsikring kan sikre dig økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke. Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige. Ulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde. Vi anbefaler en ulykkesforsikring til alle i husstanden.

 • Har du andre behov?

  Har du f.eks. hund, fritidhus eller motorcykel, så er det også værd at forsikre.

Prisen er den samme

Din pris er den samme, uanset om du køber på alka.dk eller ringer til os

Se din pris