Sammensæt selv din bilforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig, men derudover er det op til dig selv, hvordan du og din bil skal være forsikret

Sammensæt din bilforsikring her

Bil

Her kan du se hvilke tilvalgsdækninger der findes til Alkas Bilforsikring

 • bilforsikring

  Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikringen er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker kun de skader, din bil laver på andre og deres ting. En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil eller dig selv.

 • bilforsikring

  Kaskoforsikring

  Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men det er en forsikring, som de fleste vælger. Med en kaskoforsikring får du også dækket de skader, der kan ske på din egen bil, ligesom en kaskoforsikring også dækker tyveri af din bil. Kaskoforsikringen giver dig derfor god sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude og der sker noget med din bil. 

 • bilforsikring

  Førerforsikring

  Førerforsikringen dækker føreren af din bil, der kommer til skade, og ikke kan få erstatning fra anden side. Føreren er ikke dækket under bilens Ansvarsforsikring. 

 • bilforsikring

  Friskade og erstatning ved værdiforringelse

  Med en Friskadedækning skal du ikke betale selvrisiko ved; tyveri, brand, kortslutning, nedstyrtning af ting på bilen, seriehærværk samt glasskader (dog er der halv selvrisiko ved udskiftning af bilens forrude).

 • bilforsikring

  Alka Vejhjælp

  Alka tilbyder vejhjælp 24 timer i døgnet. Alka Vejhjælp er et tilvalg til din bilforsikring. Med vejhjælp får du bl.a. starthjælp, hvis du ikke kan starte din bil eller hjælp, hvis du skal trækkes fri af sneen eller op af grøften.

Er du blevet klogere på din bilforsikring?

Få prisen på din bilforsikring her