Hundeforsikring

Beregn pris

Som hundeejer skal du have din hund ansvarsforsikret, det er lovpligtigt

Hvis du har hund skal du have en lovpligtig hundeansvarsforsikring. Det er du pligtig til ifølge hundeloven. Denne hundeforsikring dækker det erstatningsansvar, du bliver pålagt, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ting – også i forbindelse med en konkurrencesituation. Hvis din hund får hvalpe er de dækket under tævens hundeforsikring, indtil de er fire måneder gamle, hvorefter de skal have deres egen hundeforsikring. Hvis du skal have din hund med på rejser i Europa, så dækker hundeforsikringen i indtil 3 måneder.

Hundesygeforsikring

Vil du have ekstra tryghed, så kan du udvide din hundeforsikring med en hundesygeforsikring, der også dækker dyrlægeudgifter til din hund. Det giver økonomisk tryghed, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade.

Alle hundeejere kan få gavn af en hundesygeforsikring. Nogle hunde er mere aktive end andre og kommer derfor oftere til skade. Mange af de ting, forsikringen dækker, rammer alle hunderacer, så derfor anbefaler vi, at alle tegner en hundesygeforsikring. En hundesygeforsikring er en helgardering for hundeejeren, der vil undgå at stå i en situation, hvor man skal tage afsked med sin hund, fordi der ikke er råd til den nødvendige operation eller behandling.

Hos Alka løber en hundesygeforsikring hele hundens levetid, og du kan tegne hundesygeforsikringen helt til hunden er 10 år gammel.

Hvad en hundeforsikring koster kan du nemt finde ud af her på siden, klik videre og indtast nogle få oplysninger, så får du en pris på din hundeforsikring med det samme. Og du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året.

 

Få din pris med NemID login

For at gøre det enkelt og hurtigt for dig at se din pris, skal du logge på med NemID. Det sikrer dig og dine data, så du sikkert kan se priser og købe forsikringer på alka.dk. Du skal kun logge på én gang for at kunne beregne priser på alle vores forsikringer.

Log på med NemID