Særlige fordele for HK-medlemmer

Som medlem af HK får du særlige fordele i Alka. Ud over specielt udviklede forsikringer kun til forbundsmedlemmer, får du også rabat på alle Alkas øvrige forsikringer, der er nogle af markedets bedste og billigste.

Få et forsikringstjek

HK

Sådan forsikrer du dit barn bedst muligt

Hvert år kommer mange børn ud for en ulykke, mens de er i skole, i fritidsklub eller dyrker sport. Ofte er det tænderne, det går ud over, og det konstateres ikke altid før flere år efter de kommunale forsikringer er ophørt. Derfor anbefaler Alka, at du har en børneulykkesforsikring - så dine børn er dækket 24 timer i døgnet hvis de kommer til skade, også i skole, institution, til sport eller på fritidsjob. Du kan se din pris på Alkas børneulykkesforsikring her

HK og Alka har skræddersyet nogle forsikringer specielt til HK medlemmer. Du tegner forsikringerne hos HK, og de bliver opkrævet via dit medlemskontingent. Læs mere på HK's hjemmeside: HK's medlemsfordele

Særlige forsikringer og rabatter

Som medlem af HK kan du få særlige forsikringer udviklet specielt til forbundsmedlemmer. Derudover får du 10 % rabat på alle Alkas øvrige forsikringer.

  • Få Forbundsindbo til en særlig god pris fra 121 kr. om måneden* Læs mere

    *Prisen er ekskl. garantifond og naturskadeafgift på 2 x 40 kr. (i alt 80 kr. årligt)

  • Få den særlige ungdomsforsikring fra 89 kr. om måneden* Læs mere

    *Prisen er ekskl. garantifond og naturskadeafgift på 2 x 40 kr. (i alt 80 kr. årligt)

  • Få op til 80% af din løn ved ledighed i 12 måneder. Læs mere

Har du de rigtige forsikringer? 

4 ud af 5 nye kunder oplever at spare penge ved at skifte til Alka.
Du kan nemt og enkelt selv beregne din pris.
Kantar, december 2023: 586 ud af 761 nye kunder svarede, at de oplevede at spare penge ved at skifte til Alka. Afrundet svarer det til 4 ud af 5.