Hvilke forsikringer passer til dig?

Dit liv ændrer sig. Det gør dine forsikringsbehov også.

Beregn dine forsikringer her

overblik

Overblik for par i lejlighed

I bør overveje disse forsikringer

 • Indbo

  Indboforsikring

  Indboforsikringen dækker dit private indbo, og hele din husstand er omfattet af forsikringen. For at gøre det enkelt for dig, har vi ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo, det kalder vi sumløs dækning. Indboforsikringen indeholder også den vigtige ansvarsforsikring, som betaler for dig, hvis du har pådraget dig et juridisk erstatningsansvar.

 • Ulykke

  Ulykkesforsikring

  En ulykkesforsikring kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke. Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige. Ulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde.

 • Bil

  Bilforsikring

  Hos Alka får du en bilforsikring, der passer til dit behov. Ansvarsforsikringen er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker kun de skader, din bil kan komme til at lave på andre og deres ting. En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil eller dig selv. Det dækker kaskoforsikringen til gengæld. Med en kaskoforsikring får du også dækket de skader, der kan ske på din egen bil, ligesom en kaskoforsikring også dækker tyveri af din bil. 

  Prisen fylder ofte meget i valget af bilforsikring. Undersøgelser viser, at 7 ud af 10 kan få en billigere bilforsikring hos Alka sammenlignet med andre forsikringsselskaber. En billig bilforsikring er noget, der kan mærkes i budgettet. Se hvilke tilvalgsdækninger du kan få med til Alkas bilforsikring her