Har du de rigtige forsikringer?

Med et Alka Tjek tager det heldigvis kun et øjeblik at få at vide, om du har de rigtige forsikringer, og om du kan spare penge. 

Tjek dine forsikringer

Starter du nogenesinde dagen  med at tænke "Juhuuu, i dag skal jeg tjekke mine forsikringer..."? Sikkert ikke, men de fleste har faktisk ændringer, når de får foretaget et forsikringstjek. 

Få et forsikringstjek og gennemgå dine forsikringer med en rådgiver - det kalder vi for et Alka Tjek. På et øjeblik kan du blive rigtigt dækket, og måske endda spare penge. 4 ud af 5 nye kunder oplever at spare penge, når de skifter til Alka.*. Gælder det også dig?

Udfyld formularen herunder for at bestille et Alka Tjek. Du bliver ringet op af en forsikringsrådgiver indenfor 1-2 hverdage for at gennemgå dine forsikringer.

Kilde: Kantar, december 2023: 586 ud af 761 nye kunder svarede, at de oplevede at spare penge ved at skifte til Alka. Oprundet svarer det til 4 ud af 5.

Du kan også selv tage et Alka Tjek

Det er nemt og du kan hurtigt se din pris på en forsikring på alka.dk. Du får den samme pris, som hvis du ringer til os.

Derfor skal du vælge Alka

  • Flere af Alkas forsikringer er kåret Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
  • Alka tilbyder gode dækninger til lave priser
  • Du kan købe et billigt mobilabonnement hos Alka Mobil
  • Det er nemt at flytte din forsikring til Alka. Vi klarer det hele for dig