Unge glemmer indboforsikringen

Vidste du, at over en tredjedel af studerende står uden forsikring, hvis uheldet skulle være ude?

Se din pris

Indboforsikring til unge og studerende

Dækker dit indbo og mere til

Er man fyldt 21 og bor sammen med to eller flere room-mates, så skal man have hver sin indboforsikring.

Er du under 21, så er du stadig dækket af dine forældres indboforskring, Dog ikke, hvis du er gift/lever i fast parforhold eller har fastboende børn hos dig. Så skal du have din egen forsikring.

Udover at dække dit private indbo, så dækker Alkas indboforsikring også, hvis du er ansvarlig for skader på andre personer eller deres ejendele. Så selv om man måske ikke selv har ret meget af værdi, risikerer man at stå med regningen ved både tyveri, brand eller erstatning til andre personer.

 • Ansvarsforsikringen, som er en del af indboforsikringen, er vigtig, da den dækker, hvis man er skyld i skader på andre personer eller deres ejendele. Det kan hurtigt blive meget dyrt og svært at betale, hvis man selv står med regningen.

 • Hos Alka undgår man at være underforsikret - også når livet ændrer sig, og man får flere og flere værdier i sit hjem. Vi har nemlig ikke noget loft for værdien af det samlede indbo. Det synes vi, er det mest enkle!

 • Er man hjemmeboende, er man dækket af sine forældres indboforsikring uanset alder. Flytter man hjemmefra, er man dækket af sine forældres indboforsikring, indtil man fylder 21 år, såfremt man ikke er gift/lever i fast parforhold eller ikke har fastboende børn hos sig.

 • Når man er kunde i Alka, behøver man ikke betale et helt år forud på én gang. Du kan i stedet fordele udgiften over hele året.

 • Når man har en indboforsikring, har man mulighed for en række tilvalg:

  • Man kan f.eks. tilvælge Alkas Rejseforsikring, som dækker i hele verden (inkl. skiferie)
  • Man kan også tilvælge Alkas Elektronikforsikring, som dækker funktionsfejl og pludselig skade på alt elektronisk udstyr, der er under 4 år gammelt.
  • Som standard dækker Alkas Indboforsikring cykler op til 12.500 kr. Man skal udvide sin forsikring, hvis man har dyrere cykler.

Køb online

Se pris og køb