Unge glemmer indboforsikringen

Vidste du, at over en tredjedel af studerende står uden forsikring, hvis uheldet skulle være ude?

Se din pris

Indboforsikring til unge og studerende

Hvad dækker indboforsikringen?

Indboforsikringen dækker dine ejendele, samt de genstande, du har ansvaret for, når du låner eller lejer dem. 

Den dækker også de genstande, der tilhører dem, som har samme folkeregisteradresse som dig, samt de ting de har ansvaret for. 

Hvis du eksempelvis bor hjemme, er du dækket af dine forældres indboforsikring. Hvis du er flyttet hjemmefra, og bor sammen med en kæreste eller har roomates, er alle jeres ejendele dækket af den samme indboforsikring. Det er derfor ikke nødvendigt, at I tegner hver jeres indboforsikring, så længe I deler samme folkeregisteradresse.

  • Ansvarsforsikringen, som er en del af indboforsikringen, er vigtig, da den dækker, hvis man er skyld i skader på andre personer eller deres ejendele. Det kan hurtigt blive meget dyrt og svært at betale, hvis man selv står med regningen.

  • Hos Alka undgår man at være underforsikret - også når livet ændrer sig, og man får flere og flere værdier i sit hjem. Vi har nemlig ikke noget loft for værdien af det samlede indbo. Det synes vi, er det mest enkle!

  • Hvis du er hjemmeboende, er du dækket af dine forældres indboforsikring, som dækker alle der bor på den samme folkeregisteradresse. 

  • Når man er kunde i Alka, behøver man ikke betale et helt år forud på én gang. Du kan i stedet fordele udgiften over hele året.

  • Når du har en Indboforsikring hos Alka, har du mulighed for at tilkøbe en række tilvalg, eksemeplvis Udvidet Elektronikdækning. Den dækker, hvis du kommer til at tabe eller vælte en elektronisk genstand eller ved at uheld kommer til at spilde væske på den. 

    Som standard dækker Indboforsikringen cykler op til 15.000 kr. Hvis du ejer en cykel, der har en højere værdi, kan du hæve cykelsummen.

  • En af de vigtigste forsikringer at have, når man er ung, er en indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig dine værdier, så du er sikret ved tyveri, eller hvis der eksempelvis sker brand- eller vandskade i dit hjem. Læs mere her

Køb online

Se pris og køb