Derfor er det vigtigt at have en indboforsikring som ung   

Beregn pris

Måske er du lige flyttet hjemmefra, er studerende eller har landet dit første job? Alkas indboforsikring er til dig, der ønsker en god forsikring, uden det vælter budgettet.

Forsikringer er ofte ikke det første, man tænker på, når man flytter hjemmefra. Det kan desuden være svært at overskue, hvilke forsikringer man skal have, når man er ung. Med Alkas indboforsikring til unge får du en billig forsikring, der passer til dit behov.

Hvorfor er det godt at have forsikringer som ung?
Hos Alka ved vi, at økonomien indimellem kan være presset, når man er ung. Og forsikringer er formentlig ikke det, der står øverst på listen over ting, du gerne vil bruge penge på. Men det kan være en rigtig god idé at prioritere, så du er godt dækket ind, hvis uheldet er ude. På den måde sikrer du, at du ikke ender med en stor regning, hvis du skulle komme ud for indbrud, eller hvis der sker skader i dit hjem.

Hvad dækker Alkas indboforsikring til unge?
En af de vigtigste forsikringer at have, når man er ung, er en indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig dine værdier, så du er sikret ved tyveri, eller hvis der eksempelvis sker brand- eller vandskade i dit hjem. Forsikringen dækker også, hvis du gør skade på andre personer eller deres ejendele. Det kaldes en ansvarsforsikring og er en del af Alkas indboforsikring. På den måde sikrer du, at du ikke ender med at stå tilbage med en stor regning, der kan være svær at betale.

Alkas indboforsikring er perfekt for dig, der bor i lejlighed, hvor vi tilbyder en særdeles god dækning. Som standard dækker vi nemlig glas og sanitet, indvendige bygningsdele, herunder hårde hvidevarer, som du ejer, eller hvis du har vedligeholdelsespligten. Derudover er dine ejendele i loft- og kælderrum også omfattet af din indboforsikring.

Hvis du ejer en cykel er den også godt dækket med en indboforsikring fra Alka, hvor vi dækker en værdi op til 15.000 kr. Derudover er din cykel også dækket, hvis du skulle være så uheldig at styrte eller cyklen bliver udsat for hærværk.

Tilpas din forsikring med tilvalg
Forsikringen til unge er en god start til at give dig tryghed i ungdomslivet. Men i nogle tilfælde kan det være en god idé at tilpasse din dækning. Udvid for eksempel dækningssummen på din cykel, hvis den har en værdi på over 15.000 kr. Du tilpasser det helt efter dine behov, så du kun betaler for det, der giver mening for dig.

En billig forsikring til unge
Som ung skal du have mest muligt ud af dine penge, også når det gælder forsikringer. Alkas forsikring til unge sørger for, at dine værdier er dækket ind til en konkurrencedygtig pris. Er du kunde hos os, har du endda mulighed for at fordele udgiften over hele året. Beregn din pris på en forsikring og modtag et tilbud.

4 ud af 5

nye kunder oplever at spare penge ved at skifte til Alka. Gælder det også dig? (Kilde: Kantar Gallup, december 2023).

Køb online

Beregn pris