Derfor er det vigtigt at have en indboforsikring som studerende

Beregn pris

Som studerende er det vigtigt at få mest muligt ud af sine penge, samtidig med at man føler sig tryg. Med Alkas indboforsikring får du en billig forsikring, der dækker netop dine behov som studerende.

Alkas forsikring tager udgangspunkt i dit studieliv, så du ikke skal bekymre dig om dine vigtigste ejendele. Du får en billig indboforsikring og er dækket der, hvor det er vigtigt for dig som studerende.

Hvorfor vælge en forsikring som studerende?
En ny undersøgelse foretaget af Epinion og Forsikring & Pension i 2022 viser, at 19% af unge i alderen 18-30 år fravælger en indboforsikring*. Det kan være på grund af økonomi eller fordi de ikke ser vigtigheden i at være forsikret. Det kan i sidste ende føre til store udgifter, hvis uheldet skulle være ude. En stjålet cykel eller et indbrud på kollegieværelset er ikke blot irriterende at skulle bekymre sig om. Det kan også blive en dyr affære, hvis man ikke er forsikret. Hos Alka tilbyder vi et af markedets mest attraktive forsikringer til dig som studerende, så du kun skal bruge energi på pensum og studiefesterne.

Hvad dækker en forsikring til studerende?
En indboforsikring dækker dit private indbo, hvis du skulle være uheldig at få indbrud, eller hvis der opstår brand eller andre skader i din bolig. Hos Alka arbejder vi efter det, vi kalder sumløs dækning. Det betyder, at der ikke er et loft for værdien af dit samlede indbo, men at vi forsikrer ejendele til en værdi op til 75.000 kr. Forsikringen dækker altså altid dit behov, uanset om SU'en bruges på designermøbler eller i fredagsbaren.

Få en billig indboforsikring
Alkas indboforsikring er perfekt for dig, der er studerende. Afhængig af din boligsituation kan der være penge at spare. Mange studerende bor i lejlighed, hvor vi tilbyder en særdeles god dækning. Som standard dækker vi nemlig glas og sanitet, indvendige bygningsdele, herunder hårde hvidevarer, som du ejer, eller hvis du har vedligeholdelsespligten. Derudover er dine ejendele i loft- og kælderrum også omfattet af din indboforsikring.

Hvis du ejer en cykel er den også godt dækket med en indboforsikring fra Alka, hvor vi dækker en værdi op til 15.000 kr. Derudover er din cykel også dækket, hvis du skulle være så uheldig at styrte eller cyklen bliver udsat for hærværk. Bor du hjemme hos dine forældre, mens du studerer, er du dækket under deres indboforsikring. 

Tilpas din forsikring efter dine behov i studietiden
Måske bruger du noget af sommerferien uden for landets grænser, er gået all-in på den nyeste laptop eller har investeret i en racercykel. Uanset hvad der kendetegner dit behov, kan du tilpasse din forsikring. Udvid for eksempel dækningssummen på din cykel, hvis den har en værdi på over 15.000 kr. 

Hvad koster forsikringen for studerende?
Det kan være svært at sætte pris på tryghed. Og som studerende skal man have mest muligt ud af pengene. Derfor tilbyder Alka en forsikring, der tager højde for lige præcis der, hvor du befinder dig i livet. Beregn din pris og få et uforpligtende tilbud på en forsikring til studerende.

*Studiestart: Unge står uden indboforsikring, når de flytter hjemmefra - F&P (fogp.dk)

 

4 ud af 5

nye kunder oplever at spare penge ved at skifte til Alka. Gælder det også dig? (Kantar, december 2023: 586 ud af 761 nye kunder svarede, at de oplevede at spare penge ved at skifte til Alka. Afrundet svarer det til 4 ud af 5.)

Køb online

 
Beregn pris