Køb forsikring online og få selvbetjeningsrabat i form af gavekort

Du får selvbetjeningsrabat i form af gavekort på 1.000 kr. ved køb af bil-, og 250 kr. ved køb af øvrige forsikringer, når du køber forsikringer på alka.dk

Se din pris

partner

Gavekort

Når du køber en bilforsikring via en kampagneside på alka.dk, får du selvbetjeningsrabat i form af gavekort på  1.000 kr., som du kan bruge på shopping, rejser og oplevelser. Køber du andre forsikringer, via en kampagneside på alka.dk, får du et gavekort på 250 kr. for hver forsikring, du køber. Tilbuddet om gavekort er kun gældende i kampagneperioden, der fremgår af kampagnesiden.

Bemærk venligst, at koden på dit gavekort aktiveres den dag, forsikringen træder i kraft. Hvis du fortryder dit køb af forsikring, aktiveres koden ikke.

Tilbud om gavekort kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter på alka.dk.

 • Som tak for at du betjener dig selv på alka.dk, når du køber din forsikring, får du en selvbetjeningsrabat i form af et gavekort. Gavekortet kan ikke byttes eller veksles til kontanter.

 • Du kan bruge gavekortet på shopping, rejser og oplevelser - f.eks hos Matas, Q8, Magasin, BabySam, Zalando og Sport24.
  På alka.dk/gavekort kan du se, hvor du kan bruge gavekortet.

   
   

   

 • Umiddelbart efter køb af din forsikring, vil du kunne finde en kode til dit gavekortbevis inde på Mit Alka. Koden på dit gavekortbevis aktiveres, den dag din forsikring træder i kraft.

 • Så kan du ringe til vores samarbejdspartner MBXP, der står for håndtering og udstedelse af gavekortbeviset. Ring på tlf. 53 53 73 85 man-fre mellem 09:00 - 12:00 eller 13:00 - 15:00. Du er også velkommen til at skrive til ku[email protected]

 • Nej, tilbuddet gælder ikke de tilvalg, som du kan tilkøbe til dine forsikringer. F.eks. på din Indboforsikring, hvor du kan tilkøbe Rejseforsikring og Elektronikforsikring. Eller på din Bilforsikring, hvor du kan tilkøbe vejhjælp. Det betyder, at du får ét gavekort, når du køber en Indboforsikring, men ikke et gavekort, når du tilkøber Rejseforsikring.

 • Alle priser på MBXPs gavekort er i DKK og er inklusive moms. Du modtager automatisk en kvittering via e-mail, når du køber et gavekort både med din gavekortkode og øvrige betalingsmidler.

  Gavekortkoden er gyldig i 36 mdr. fra udstedelsesdatoen. 

  De fleste gavekort er gyldige i 36 mdr. fra udstedelsesdatoen, dog vil visse gavekort have en kortere gyldighedsperiode. Gyldighedsperioden er angivet på selve gavekortet. Har du spørgsmål til en specifik type gavekort og dets gyldighedsperiode, kontakt MBXP på [email protected] eller gavekort udbyderen. 

  Gavekortkoder samt gavekortet skal være benyttet inden for gyldighedsperioden.

 • Du skal rette henvendelse til MBXP på [email protected] eller telefon 5353 7385, hvis du oplever problemer med anvendelse af din gavekortkode eller gavekort

 • Hvis du fortryder køb af gavekort hos MBXP, har du 14 dage til at meddele, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende gavekortet retur til MBXP. Du kan fortryde et køb, selvom gavekortet er pakket ud - dog kan du naturligvis ikke returnere gavekortet, efter at det er indløst til fx. en middag eller lignende.

  Ved fortrydelse af køb af gavekort købt med din gavekortkode fra Alka, tilbageføres beløbet til den gavekortkode eller betalingskort, hvor pengene oprindeligt er trukket fra.

 • Alka videregiver dit navn, adresse, telefon nr. samt mailadresse til MBXP for, at MBXP kan oprette din gavekortkode, som du kan anvende til køb af et gavekort. MBXP er selvstændig dataansvarlig for de oplysninger, som MBXP indsamler og registrerer om dig. MBXP vil til enhver tid behandle dine oplysninger med fortrolighed og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du skal tage kontakt til MBXP, hvis du vil benytte retten til indsigt, gøre indsigelser mod behandlingen eller korrigere dine personoplysninger hos MBXP. 

  På www.alka.dk/om-alka/privatliv-og-sikkerhed kan du læse mere om, hvordan Alka behandler personoplysninger. 

Tre gode grunde til at vælge Alkas bilforsikring

 • Alkas bilforsikring er Bedst i test

  Alkas bilforsikring er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge i oktober 2019. Se testen her

 • Billig bilforsikring

  Alka tilbyder en god bilforsikring til en billig pris, og det er nemt at købe på alka.dk. Se her hvor billig din bilforsikring bliver hos Alka.

 • Du kan vælge månedlig betaling

  Hvorfor betale dine forsikringer forud for et helt år, når du i stedet kan betale lidt hver måned.

Se nemt din pris på alle vores forsikringer

Se din pris