Alkas børneulykkesforsikring dækker hele døgnet

- også i skole, institutionen, til sport eller på fritidsjob. Du kan få økonomisk hjælp hvis uheldet er ude.

Se din pris her

Bliv klogere på børneulykkesforsikring

Her finder du svar på de spørgsmål om børneulykkesforsikring, vi får flest af.

Se forsikringsbetingelserne for Alkas børneulykkesforsikring her.

Se pris på børneulykkesforsikring.

 • En sundhedsforsikring dækker typisk udgifter til behandling på et privathospital eller en privat klinik, hvis barnet bliver syg eller kommer ud for en ulykke - så man er sikret hurtig og effektiv behandling.

  En børneulykkesforsikring dækker, hvis der sker en ulykke, som giver barnet varige mén. Erstatningen bliver beregnet ud fra den invaliditetssum, du vælger til forsikringen. Det vil sige, at hvis barnet får en méngrad på 10 %, så udgør erstatningen 10 % af den valgte invaliditetssum.

  Børneulykkesforsikringen dækker også økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning. Du kan læse mere om méngrader og erstatninger her.

 • Ja. Børneulykkesforsikringen dækker under rejser i Danmark og øvrige Norden uden tidsbegrænsning og resten af verden i op til 2 år.

 • Ja. Børneulykkesforsikringen dækker tand- og tyggeskader, der er opstået, inden barnet fylder 18 år. Dog foretages behandling af tænderne af det offentlige, indtil barnet fylder 18 år. Skader på tænder, der i forvejen er svage/skadet dækkes ikke.

 • Ja, så længe barnet ikke dyrker professionel sport, dækker børneulykkesforsikringen. Hos Alka er farlig sport nemlig med i børneulykkesforsikringen, og du skal derfor ikke tænke på hvilken sportsgren, dit barn dyrker. 

 • Strakserstatning er en tilvalgsdækning til børneulykkesforsikringen. Med strakserstatning får forsikringstageren en kontant her og nu udbetaling på 12.000 kr. i tilfælde af visse knoglebrud - som f.eks. håndled, kraveben og lårben.
 • Dækningen 'Visse kritiske sygdomme' er en tilvalgsdækning der betyder, at forsikringstageren får en udbetaling på 100.000 kr. samt en procentdel af forsikringssummen, hvis barnet får en af de kritiske sygdomme, der er dækket af forsikringen. Beløbet udbetales straks diagnosen er stillet, og man kan bruge pengene på lige det, man vil - f.eks. at forsøde hverdagen i en svær tid.

Se nemt en pris

Det er nemt og hurtigt at se prisen på en børneulykkesforsikring på alka.dk. Du får samme pris, som hvis du ringer til os.

Sådan dækker en børneulykkesforsikring

En børneulykkesforsikring dækker udgifter til blandt andet kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør i forbindelse med en ulykke. Alkas børneulykkesforsikring dækker også tand- og tyggeskader der er opstået, inden barnet fyldte 18 år.

Desuden dækker børneulykkesforsikringen, hvis barnet får varigt mén som følge af en ulykke. Får barnet fx konstateret en méngrad på 25%, får du udbetalt 25% af forsikringssummen på børneulykkesforsikringen.

En méngrad er de fysiske varige gener, man kan få ved et ulykkestilfælde – altså gener, der ikke forsvinder ved behandling, og som mand derfor må leve med resten af livet.

Forsikringssummen vælger du, når du køber børneulykkesforsikringen. Jo højere forsikringssum du vælger, jo dyrere bliver børneulykkesforsikringen også. 

Alkas børneulykkesforsikring

 • Dækker barnet hele døgnet - også i skole og institution
 • Dækker uanset hvilken sport, barnet dyrker
 • Giver mulighed for tilkøb af sygdomsdækningen 'visse kritiske sygdomme'
 • Giver mulighed for tilkøb af strakserstatning (kontant udbetaling ved knoglebrud)