Bilforsikring

Køb din bilforsikring

Vi er glade for, at du har valgt at forsikre din bil i Alka

Som vi skrev til dig, er det vigtigt, at du får forsikret dit køretøj. Det gør du nemt og hurtigt her.

Når du trykker på knappen, bliver du bedt om at logge på med MitID. Det er med til at sikre, at dine oplysninger bliver GDPR-behandlet korrekt. Når du har købt forsikringen, vil du modtage en bekræftelse på vores aftale, og du vil efterfølgende modtage en police og betingelser i Mit Alka. 

Hvis du har spørgsmål undervejs, har du mulighed for at chatte med os.

Gavekort

I øjeblikket får du 'køb-selv-rabat' som en tak for, at du selv køber din bilforsikring på alka.dk. Et gavekort på 500 – 3.000 kr., som du kan bruge på shopping, rejser og oplevelser. Du kan se det præcise beløb på gavekortet, når du har beregnet prisen på din bilforsikring. Beløbet afhænger blandt andet af, hvilken dækning du vælger samt prisen på forsikringen. 

Elbil

Har du en elbil, kan du læse mere om hvordan vi forsikrer den her. Vi dækker f.eks. ladekabel, og vores Alka Vejhjælp dækker, hvis du kører tør for strøm.

Få månedlig betaling

Hvorfor betale for et helt år, når du kan betale lidt hver måned? Vælg månedlig betaling, når du køber forsikringen.

Du kan betale din forsikring månedligt, og på den måde fordele udgifterne. Du betaler hver måned via MobilePay eller Betalingsservice. Opsiger du en eksisterende bilforsikring i et andet selskab, får du dit forudbetalte beløb tilbage. Her og nu kan du sikkert bruge dine penge til andre ting end forsikring.

Konsekvens ved manglende køb

Hvis du ikke gennemfører købet af forsikringen, udsteder vi automatisk en forsikring. Vi bruger de oplysninger, som vi har fra SKAT, og du kan derfor ikke forvente, at forsikringsdækningen og prisen er i overensstemmelse med dit behov og dine forventninger til forsikringen. Derfor er det vigtigt, at du selv gennemfører købet af din forsikring, og på den måde oplyser os, hvilken dækning du ønsker.

Fortryd inden 14 dage

Når du køber en ny forsikring, kan du fortryde købet af forsikringen. Det gælder også, selvom forsikringstiden er startet. Du kan fortryde aftalen indtil 14 dage efter, at du har modtaget forsikringspolicen og oplysning om fortrydelsesretten. Læs mere om fortrydelsesret her.

  

Beregn prisen på din Bilforsikring

Beregn din pris