Teltvognsforsikring

Beregn pris

Hos Alka dækker vi din teltvognsforsikring også dit tilbehør og indbo

Hos Alka tilbyder vi en forsikring på teltvogn (camplet), som passer til dine behov. Du vil derfor altid være dækket ind, hvis uheldet er ude og skaden sker.

En forsikring på en teltvogn dækker skader på din teltvogn eller tilbehør i forbindelse med f.eks. uheld og tyveri.

Du kan chatte med os nederst på siden, hvis du vil vide, hvad en teltvognsforsikring koster og få et tilbud, eller du blot har spørgsmål til vores teltvognsforsikring.

Få online rabat i form af gavekort når du køber forsikring på alka.dk

Få online rabat i form af gavekort når du køber forsikring på alka.dk

Beregn din pris

Når du køber en forsikring online, træffer vi afgørelser, der alene beror på automatisk behandling, herunder profilering. I den automatiske afgørelse om pris og vilkår indgår de oplysninger du indtaster, sammenholdt med vores vurdering af din risiko for skader. Pris og vilkår kan fx afhænge af, hvor mange skader du tidligere har haft, hvor du bor, størrelsen af dit hus, din bilmodel mv. Afgørelsen kan resultere i, at du får en højere eller lavere pris afhængig af din risiko for skader eller, at vi kun kan beregne din pris i telefonen. Du kan altid ringe og tale med vores medarbejdere, om de afgørelser vi træffer. Vi behandler din personoplysninger for at kunne give dig et tilbud og gemmer dem til statistik og markedsføring. Under Personoplysninger kan du læse hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer og hvem vi deler dem med.