Gode grunde til at vælge Alka Forsikring

Ny i jobbet? Her er fordelene ved Alka

Alka har i over 100 år leveret forsikringer til fagbevægelsens medlemmer.

Bliv klogere på Alka Forsikring. Læs om Alkas ejerforhold, organisation m.m. på alka.dk.

Hvorfor anbefale Alka til medlemmerne? 

Alka har tilfredse kunder. Det ses i den såkaldte EPSI måling* og på Trustpilot hvor vi har en score på 8,5 ud af 10.

*) EPSI

EPSI Raiting er en model, der bruges til at måle kundetilfredshed. I dag anvender 12 europæiske lande denne model. 5.800 danskere deltager i undersøgelsen.

Alka har med en score på 80,8 point i den årlige måling af kundetilfredshed fået en flot placering. En virksomhed med en score på over 75 har en stærk position blandt sine kunder, fastslår EPSI.

6 gode grunde til at være forsikret i Alka

Forsikring skal være enkelt. Vi springer bl.a. assurandører og dyre mellemled over for at være i direkte kontakt med vores kunder.

 

Samtidig er vi eksperter i at levere forsikringer til fagbevægelsens medlemmer, for det har vi leveret i over 100 år.  Læs mere om, hvilke fordele du får, ved at vælge Alka Forsikring.

 • Kollektive forsikringer til medlemmerne

  Vores gode samarbejde betyder, at vi også i fremtiden tilbyder en række kollektive forsikringer som Gruppeliv, Gruppeulykke, visse Kritiske Sygdomme samt kollektive og individuelle lønforsikringer. 

 • Du får stadig 10% medlemsrabat

  Som medlem af en forbundet får du forsat 10% rabat på dine private forsikringer. Den særlige Forbunds indboforsikring med prisloft uanset familiens størrelse, fortsætter også som medlemsfordel.

 • Nu også bonus fra TryghedsGruppen

  Da Alka er overtaget af Tryg, er du blevet medlem af TryghedsGruppen. Det giver dig mulighed for en årlig kontant bonus. Sidste år fik kunderne 8% tilbage af det beløb, de havde betalt for deres forsikringer.

 • Aldrig har det været mere enkelt

  Ingen er længere fremme end Alka, når det gælder om at gøre forsikring enkelt. Uanset om du skal købe en forsikring eller anmelde en skade, kræver det kun ganske få klik på alka.dk
  Forbundsmedlemmer slipper også for gebyr på Betalingsservice og girokort.

 • Ingen forstår dine behov bedre end os

  Alka udspringer af fagbevægelsen. Mere end 100 års samarbejde har lært os, hvad der er vigtigt for medlemmer af fagforeningerne, når det gælder forsikring. Og det arbejde fortsætter vi i fremtiden.

 • ''Tænk anbefaler'' Alkas indboforsikring

  Hos Alka er vi gode til det med forsikringer. Og rent faktisk er det ikke kun noget, som vi selv synes. Forbrugerrådets magasin ”Tænk Penge” anbefaler Alkas indboforsikring. Og de har tilmed kåret Alkas bilforsikring og husforsikring som ”Bedst i Test”. Det er vi ret stolte af.

 • Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse kunder

  År efter år ligger Alka i toppen, når forsikringsbranchen har målt tilfredsheden blandt kunderne. Faktisk har vi som erklæret mål at give dig Danmarks bedste kundeoplevelse.

Bedst i test

Alkas forsikringer er flere gange kåret som 'Bedst i test' af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge. Læs mere om testresultaterne her.

 • Indboforsikring - Bedst i test 2017 og Tænk Penge Anbefaler 2018 

  Forbrugerrådet Tænk Penge kårede Alkas indboforsikring til Bedst i Test, februar 2017. I 2018 fik indboforsikringen betegnelsen 'Tænk Penge Anbefaler'.

  Er du ikke kunde, er den gode nyhed, at du nemt kan købe forsikringen her på alka.dk (vi klarer papirarbejdet, hvis du skal skifte selskab).

  Du kan se hele testen her

 • Husforsikring - Bedst i test 2018

  Alkas Husforsikring er kåret som ''Bedst i test'' blandt 15 forsikringsselskaber i februar 2018. Prisen på husforsikring varierer, men de tre bedste husforsikringer i testen er blandt de billigste.

  Du kan se hele testen her

   
 • Bilforsikring - Bedst i test 2018

  Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret Alkas bilforsikring til Bedst i Test, oktober 2018. Er du ikke kunde, er den gode nyhed, at du nemt kan købe forsikringen her på alka.dk (vi klarer papirarbejdet, hvis du skal skifte selskab).

  Du kan se hele testen her