Gode grunde til at vælge Alka Forsikring

Ny i jobbet? Her er fordelene ved Alka

Alka har i over 100 år leveret forsikringer til fagbevægelsens medlemmer.

Bliv klogere på Alka Forsikring. Læs om Alkas ejerforhold, organisation m.m. på alka.dk.

5 gode grunde til at være forsikret i Alka

Forsikring skal være enkelt. Vi springer bl.a. assurandører og dyre mellemled over for at være i direkte kontakt med vores kunder. Samtidig er vi eksperter i forsikringer til fagbevægelsens medlemmer, for det har vi leveret i over 100 år.  Her er 5 gode grunde til at være kunde i Alka.

 • Bonus fra TryghedsGruppen

  Som kunde i Alka er du også medlem af TryghedsGruppen. Det giver dig mulighed for en årlig kontant bonus.

 • Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse kunder

  År efter år ligger Alka i toppen, når forsikringsbranchen har målt tilfredsheden blandt kunderne. Det ses også på Trustpilot, hvor vi har TrustScoren 4,4 og dermed kategorien "Fremragende". Det er vores mål at give dig Danmarks bedste kundeoplevelse.

 • Kollektive forsikringer til medlemmerne

  Vores gode samarbejde betyder, at vi også i fremtiden tilbyder en række kollektive forsikringer som Gruppeliv, Gruppeulykke, visse Kritiske Sygdomme samt kollektive og individuelle lønforsikringer. 

 • Du får 10 % medlemsrabat

  Som medlem af et forbund får du 10 % rabat på dine private forsikringer samt den særligt fordelagtige Forbunds indboforsikring med prisloft uanset familiens størrelse.

 • Aldrig har det været mere enkelt

  Ingen er længere fremme end Alka, når det gælder om at gøre forsikring enkelt. Uanset om du skal købe en forsikring eller anmelde en skade, kræver det kun ganske få klik på alka.dk
  Forbundsmedlemmer slipper også for gebyr på Betalingsservice og girokort.

 • Ingen forstår dine behov bedre end os

  Alka udspringer af fagbevægelsen. Mere end 100 års samarbejde har lært os, hvad der er vigtigt for medlemmer af fagforeningerne, når det gælder forsikring. Og det arbejde fortsætter vi i fremtiden.

Bedst i test

Alkas forsikringer er flere gange kåret som Bedst i test eller blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk. Læs mere om testresultaterne her.

 • Forbrugerrådet Tænk har kåret Alkas Husforsikring til Bedst i Test i 2022. Har du hus, og er huset forsikret hos et andet selskab, er den gode nyhed, at du nemt kan købe forsikringen her på alka.dk. Vi klarer papirarbejdet, hvis du skal skifte selskab.