Vores rammer - din hverdag

Her kan du se nogle af de fordele, vi tilbyder dig.

Vi tilbyder mere end bare en jobtitel; vi tilbyder en arbejdsplads der passer på dig. En konkurrencedygtig pensionsordning og sundhedsforsikring sikrer din fremtid, mens vores sociale aktiviteter styrker båndene mellem kolleger og fremmer en kultur af sundhed og samhørighed.

Sundhed og trivsel

Vi prioriterer din sundhed og trivsel højt. Det er nemlig din lyst til at stå op og gå på arbejde, som gør Alka til en succesrig virksomhed.

Balance mellem arbejds- og privatliv

I Alka har vi flekstid, og spørger vi medarbejderne, er flekstidsordningen Alkas største personalegode. Det er, når forholdet mellem arbejds- og privatlivet balancerer, at vi har energi og begejstring til at levere løsninger på morgendagens udfordringer. Det gør balancen til et strategisk anliggende – hvorfor ellers snakke om den?

Vi tilbyder f.eks. flekstidsordning, hjemmearbejde (hvor det er foreneligt med stillingen), barnets fem første sygedage, mulighed for orlov og seniorordning.

Ferie

I Alka tilbyder vi fem ugers ferie samt fem overenskomstmæssigt aftalte fridage. Derudover er grundlovsdag, dagen efter Kr. Himmelfart, juleaftens- og nytårsaftensdag også fridage.

Du kan herudover tilkøbe op til to ugers ekstra ferie. Du kan ikke levere dit bedste, hvis du ikke indimellem får slappet af og får ladet op.

Hold dig i sund form

På vores hovedkontor i Ballerup, tilbyder vi fitnesscenter og holdsport, f.eks. spinning og yoga.

Herudover vil du på vores tre kontorer hvert år blive tilbudt en influenzavaccination. I Alka passer vi godt på vores medarbejdere. Derfor er du som medarbejder omfattet af en attraktiv sundheds- og tandbehandlingsforsikring i tilfælde af sygdom eller uheld.

Kantineordning

I Alka støtter vi vores medarbejdere i at have en sund livsstil. Derfor tilbyder vi en sund og varieret frokost hver dag, som kan nydes i vores hyggelige kantine. Kantinen tilbyder også take-away og gratis frugtordning.

Sociale arrangementer

Der er rig mulighed for at møde kollegaer på tværs af afdelingerne til f.eks. fredagsbar, sommerfest, fastelavnsfest og juletræsfest for børn. Du kan også mingle på tværs i én af vores mange foreninger, hvad enten du er interesseret i kunst, teater, vin eller motion.