Ny sygdomsdækning: Visse kritiske sygdomme

Tilvalg til Alkas børneulykkesforsikring

Forsød hverdagen i en svær tid

Se pris i Mit Alka

Sådan dækker den nye sygdomsdækning

Dækningen 'Visse kritiske sygdomme' er et tilvalg til Alkas børneulykkesforsikring. Dækningen betyder, at forsikringstageren får en udbetaling på 100.000 kr. samt en procentdel af forsikringssummen, hvis barnet får en af de kritiske sygdomme, der er dækket af forsikringen. Beløbet udbetales straks diagnosen er stillet, og man kan bruge pengene på lige det, man vil - f.eks. at forsøde hverdagen i en svær tid.

Forsikringen dækker blandt andet kræft, diabetes og udvalgte hjerte- og hjernesygdomme. I forsikringsbetingelserne kan du se en komplet liste over hvilke sygdomme, der er dækket samt hvilken procentdel af forsikringssummen, der udbetales.

Se betingelser for Alkas børneulykkesforsikring her

Se nemt en pris

Det er nemt og hurtigt at se prisen på tilvalgsdækningen 'Visse kritiske sygdomme' i Mit Alka. Ønsker du at købe dækningen, klares det med et flueben.

Visse kritiske sygdomme

  • Alka udbetaler 100.000 kr. til dig, hvis dit barn får en af de kritiske sygdomme, der er omfattet af forsikringen
  • Beløbet udbetales med det samme, når diagnosen er stillet
  • Du kan bruge beløbet på lige det du vil, fx forsøde hverdagen i en svær tid
  • Forsikringen dækker bl.a. kræft, diabetes og udvalgte hjerte- og hjernesygdomme

Ulykkesforsikring til dit barn

Alkas børneulykkesforsikring dækker udgifter til blandt andet kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør i forbindelse med en ulykke. Børneulykkesforsikringen dækker også tand- og tyggeskader, der er opstået inden, barnet fyldte 18 år.

Bliv klogere