5 tips til hvordan du vælger det rette forsikringsselskab

Se din pris

juni bs

 • Selvbetjening og rådgivning

  Er det vigtigt for dig, at du både kan tjekke dine forsikringer og anmelde en skade online? Eller foretrækker du at tale i telefon med en rådgiver? Det kan du også have med i dine overvejelser.

 • Pris

  Prisen er en vigtig faktor for mange, når de skal vælge forsikringsselskab og der er ofte mange penge at spare. Indhent flere tilbud, læs det med småt og sammenlign både dækning og pris. 

 • Forbrugerrådet Tænk

  Forbrugerrådet Tænk tester forsikringer, og på baggrund af pris og dækning kan en forsikring kåres som ’Bedst i test’ eller ’Anbefaler’. Det kan være et godt sted at starte, når du skal vælge forsikringsselskab.

 • Dækning

  Hvordan er forsikringens dækning, og passer den til dine ønsker? Den kan tilpasses dine behov ved eksempelvis at vælge tilvalg og ændre selvrisiko.

 • Trustpilot

  Hvad siger andre kunder om forsikringsselskabet, du overvejer? På Trustpilot kan du se den samlede score, læse kundernes anmeldelser og ikke mindst se, hvordan forsikringsselskabet besvarer kundehenvendelser.

4 ud af 5

nye kunder oplever at spare penge ved at skifte til Alka. Gælder det også dig? (Kantar, december 2023: 586 ud af 761 nye kunder svarede, at de oplevede at spare penge ved at skifte til Alka. Afrundet svarer det til 4 ud af 5.)

Er Alka noget for dig?

Med et Alka Tjek tager det kun et øjeblik at få at vide, om du har de rigtige forsikringer - og om du kan spare penge. 

Få et Alka Tjek