Kan man godt skifte husforsikring?

Ja, naturligvis! Alle kan have glæde af at få opdateret sin husforsikring - og måske er der penge at spare ved et skifte.

Se din pris på en husforsikring her

Danmarks bedste Husforsikring - Fordi dit hus er dit hjem

En god allround dækning

En husforsikring er vigtig. Husforsikringen dækker nemlig hvis dit hus får en skade – f.eks. på grund af storm, skybrud, råd, kortslutning eller brud på glas. Men der kan være forskel på, hvad husforsikringen dækker i de forskellige selskaber, og så kan der være mange penge at spare ved en gang imellem at undersøge markedet, fortæller Mathias Rode Gjølby, produktansvarlig i Alka.

”Vores husforsikring kan man selv sammensætte, så den dækker både ved ekstremt vejr, brandskader og rørbrud men også skader på huset som følge af rotter eller vandskade når radiatoren drypper. Men selv vores basis husforsikring har en god allround dækning. Og så kan der være mange penge at spare. Vi ser, at vi i mange tilfælde, kan spare vores kunder for flere tusinde kroner om året.''

Kort fortalt

Bliv klogere på begreberne omkring husforsikring.

Se din pris på en husforsikring her eller kontakt os på  70 12 14 16 for at få en pris.

  • Det er ikke svært at skifte husforsikring. Du kan enten købe den her på alka.dk eller du kan ringe til os på 70 12 14 16, og så hjælper vi dig. Prisen er den samme, og i begge tilfælde klarer vi papirarbejdet med dit gamle selskab, hvis du skal flytte din forsikring.

    Hvis du har f.eks. har et ældre hus, sender vi en taksator forbi din adresse for at besigtige huset udefra. Du behøver ikke være hjemme. Hvis du køber et nyt hus, skal du sende tilstandsrapporten til os. Vi kontakter dig i begge tilfælde.

Kom nemt i gang

Indtast nogle få informationer og køb din husforsikring her på alka.dk. Eller ring til os på 70 12 14 16, så hjælper vi dig.

Se pris og køb husforsikring