10% rabat for dig som HK-medlem

Rejseforsikring

Det er lidt nemmere at nyde ferien, når du ved, du har en god Rejseforsikring

Har du en Indboforsikring hos Alka? Så kan du købe Rejseforsikring som tilvalg på Mit Alka her.

Køb din Indboforsikring med rejse

Alkas Rejseforsikring er en årsrejseforsikring. Den dækker både dig og resten af din husstand i Danmark og i hele verden.

Rejseforsikring som dækker dine behov

Med Alkas rejseforsikring er du godt dækket, hvis uheldet er ude. Det gælder uanset om ferien står på sol og strand eller sne og ski. Alkas rejseforsikring dækker, hvis du får ødelagt ferien på grund af sygdom eller hvis du kommer til skade. Rejseforsikringen sørger for behandling og hjemtransport, hvis det bliver nødvendigt. Din rejseforsikring dækker også, hvis din bagage skulle være forsinket og rejseforsikringen dækker, hvis du slet ikke kan komme afsted på grund af f.eks. sygdom (såfremt afbestillingsforsikring er tilvalgt). Med en rejseforsikring kan du trygt booke din næste ferie.

Alkas rejseforsikring er en årsrejseforsikring, dvs. at den dækker dig og din husstand hele året rundt – uanset hvor mange gange I rejser. I behøver ikke at tænke på hvor i rejser hen, da rejseforsikringen dækker i hele verden. Som noget særligt dækker vi også på skiferien, uden du behøver at betale ekstra. Det eneste, du skal være opmærksom på er, at rejsen ikke må vare længere end 60 dage.

Hos Alka er rejseforsikring et tilvalg til din Indboforsikring. Det er derfor en billig rejseforsikring, i sammenligning med den pris du typisk skal betale hvis du køber rejseforsikring via rejsebureau hver gang du rejser. Hvis du allerede har en indboforsikring hos os, så kan du logge ind på Mit Alka og se, hvad en rejseforsikring koster. Hvis du ikke har indboforsikring i Alka kan du her, se pris på både indbo og årsrejseforsikring.

Bliver du syg eller kommer du til skade inden rejsen?

Har uheldet være ude, og er du syg eller i behandling inden din ferie, så er det vigtigt, du husker at få en medicinsk forhåndsvurdering inden du rejser. Se om du er dækket under din rejse. Har du endnu ikke købt din rejse og er du syg eller i behandling, kan du tage denne test, hvis du gerne vil sikre dig, at du senere kan afbestille din rejse, såfremt du skulle blive syg.

Bemærk, at du allerede kan have rejse- og afbestillingsdækning gennem en anden aftale (for eksempel via dit rejseselskab eller dit Mastercard).