10% rabat for dig som HK-medlem

Rejseforsikring

Det er lidt nemmere at nyde ferien, når du ved, du har en god rejseforsikring.

Med Alkas rejseforsikring er du godt dækket, hvis uheldet er ude. Det gælder uanset om ferien står på sol og strand eller sne og ski.

Køb din rejseforsikring

Alkas Rejseforsikring er en årsrejseforsikring. Den dækker både dig og resten af din husstand i Danmark og i hele verden.

Rejseforsikring som dækker før og under din rejse

Med Alkas rejseforsikring er du godt dækket, hvis uheldet er ude. Det gælder uanset om ferien står på sol og strand eller sne og ski. Alkas rejseforsikring dækker, hvis du får ødelagt ferien på grund af sygdom eller en skade. her dækker vi både hvis du ikke kan komme afsted, behandling på ferien og evt. hjemtransport hvis det bliver nødvendigt. Din rejseforsikring hjælper også, hvis din bagage skulle være forsinket.

Dækker din hustand i hele verden - hele året

Alkas rejseforsikring er en årsrejseforsikring, dvs. at den dækker dig og din husstand hele året rundt – uanset hvor mange gange I rejser. I behøver ikke at tænke på hvor i rejser hen, da rejseforsikringen dækker i hele verden. Som noget særligt dækker vi også på skiferien, uden du behøver at betale ekstra. Det eneste, du skal være opmærksom på er, at rejsen ikke må vare længere end 60 dage af gangen.

Bliver du syg eller kommer du til skade inden rejsen?

Har uheldet være ude, og er du syg eller i behandling inden din ferie, så er det vigtigt, du husker at få en medicinsk forhåndsvurdering inden du rejser. Se om du er dækket under din rejse. Har du endnu ikke købt din rejse og er du syg eller i behandling, kan du tage denne test, hvis du gerne vil sikre dig, at du senere kan afbestille din rejse, såfremt du skulle blive syg.

Bemærk, at du allerede kan have rejse- og afbestillingsdækning gennem en anden aftale (for eksempel via dit rejseselskab eller dit Mastercard).