Dagpenge + Alkas Lønforsikring
= op til 80% af din løn

Lønforsikring

Beregn din Lønforsikring

juni bs

Ny og bedre lønforsikring

I 2017 har vi forbedret lønforsikringen

Din lønforsikring skal følge med tiden, og da vi bliver på arbejdsmarkedet flere år, så skal din dækningsperiode selvfølgelig udvides. Derfor dækker din lønforsikring dig nu helt frem til du bliver 65 år. Før dækkede den dig til du fyldte 60 år.

Vi er samtidig glade for at kunne tilbyde dig forsikringen endnu billigere. Din præcise pris afhænger af den dækning, du vælger (prøv en personlig beregning), men vi har sænket priserne med op til 6,8%.

Hvad får jeg ud af en lønforsikring?

Selvom du er medlem af en A-kasse mister du typisk mere end 6.000 kr. om måneden, hvis du bliver opsagt på dit job. Det er almindelige hverdagsting, der typisk tages for givet, som du pludselig ikke har råd til.

Alkas Lønforsikring sikrer, at du mister så lidt af din sædvanlige løn som muligt. Ved at kombinere dagpengene fra din A-kasse med udbetalingen fra Alkas Lønforsikring, kan du få en samlet udbetaling på op til 80 % af din nuværende løn.

Sådan fungerer Lønforsikringen 

Størrelsen på din udbetaling afhænger af din løn og den forsikring, du vælger. Det betyder, at jo højere din løn er, jo højere en udbetaling kan du vælge.

Hvis du bliver ufrivillig ledig, vil du efter de første 30 dage, som er din selvrisikoperiode, optjene ret til den første udbetaling. Udbetalingen sker bagudrettet, og ligesom dine dagpenge vil du modtage den ekstra udbetaling hver måned.

Lønforsikringen er fradragsberettiget og trækkes automatisk fra i skat. Den gælder, til du fylder 65 år.

Spørgsmål?

Vil du vide mere om Alkas Lønforsikring eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Alka på 70 300 507.

Se hvor meget ekstra, du kan få udbetalt med Lønforsikring

Beregn din Lønforsikring