Flytter sammen

Tilbage til oversigten

hund

Når I flytter sammen, er det ofte en god idé at gennemgå jeres forsikringer sammen, da jeres forsikringsbehov ofte vil have ændret sig. I har formodentlig hver især nogle forsikringer i forvejen, men der vil nu være forsikringer, I kun har brug for én af. I har fx kun brug for én indboforsikring og én rejseforsikring.

Vi vil gerne hjælpe jer med at sikre, at I er korrekt forsikret. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå jeres nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til jeres nye sted i livet. I kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere.

  • Når I flytter sammen, skal I sørge for, at I er forsikret korrekt. Der vil være nogle forsikringer I stadig skal have hver for sig, og andre I kun skal have én af. 

    I skal fx kun have én indboforsikring, når I flytter sammen. Jeres indboforsikring vil nemlig dække jer begge, når I bor sammen. I kan læse mere om vores indboforsikring her, hvor I også kan beregne en pris.

    En af de forsikringer I skal købe hver for sig er fx ulykkesforsikringen, da den kun dækker den person, som har købt forsikringen. I kan læse mere om vores ulykkesforsikring her, hvor I også kan beregne en pris.
     
  • Den af jer der køber fx jeres indboforsikring eller jeres rejseforsikring, vil eje forsikringen, da det er den persons navn der står på forsikringen. Det betyder, hvis du køber forsikringen, står den i dit navn. Hvis din partner så ringer ind og spørger ind til fx jeres indboforsikring, skal vi bruge samtykke fra dig, før vi må oplyse din partner, om noget omkring forsikringen. 

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op