Flytter hjemmefra

Tilbage til oversigten

flyt

Når du flytter hjemmefra, er der mange ting du lige pludselig selv skal have styr på. En af de ting er forsikringer. Hvis du ikke har en forsikring, hænger du selv på udgifterne, hvis der sker en skade.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få de helt rigtige forsikringer. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå dit nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til dit nye sted i livet. Du kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere.
 • Når du flytter hjemmefra, kan behovet for forsikringer være forskelligt alt efter, hvilken situation du står i. Det kan være du flytter ind i et hus eller en lejlighed, flytter alene eller sammen med en kæreste, ven eller veninde. Du kan her se, hvilken pakke vi anbefaler til dig.  
 • En indboforsikring dækker dine private ting, hvis du er uheldig og der fx sker et indbrud eller en brand i din bolig. I Alka vil du være dækket af dine forældres indboforsikring, når du er under 18 år.

  Hvis du bor sammen med en roommate, behøver I kun at have én indboforsikring i Alka. Det er derfor ikke nødvendigt at købe flere forsikringer, hvis du bor sammen med din kæreste, ven eller veninde.

  Du kan læse mere om vores indboforsikring her, hvor du også kan beregne en pris.

 • Din indboforsikring indeholder også en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring vil dække dig, hvis du ved et uheld kommer til at lave skade på andre person eller deres ting. Det kan være fx være, at du kommer til at cykle ind i en anden cyklist, og den andens cykel og tøj går i stykker - så vil det være dig, der hænger på udgifterne.
   
  Du kan læse mere om vores indbo- og ansvarsforsikring her, hvor du også kan beregne en pris.
   
 • Er du under 30 år og medlem af et af de forbund vi samarbejder med, kan du få vores indboforsikring til en særlig god pris. Du kan læse mere her.

  Som medlem får du derudover også 10 % rabat på vores øvrige private forsikringer.

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op