Flytter hjemmefra

Tilbage til oversigten

flyt

Når du flytter hjemmefra, er der mange ting du lige pludselig selv skal have styr på. En af de ting er forsikringer. Hvis du ikke har en forsikring, hænger du selv på udgifterne, hvis der sker en skade.
 
Hvilke forsikringer er vigtige, når jeg flytter hjemmefra?
Når du flytter hjemmefra, kan behovet for forsikringer være forskelligt alt efter, hvilken situation du står i. Det kan være du flytter ind i et hus eller en lejlighed, flytter alene eller sammen med en kæreste, ven eller veninde. Du kan her se, hvilken pakke vi anbefaler til dig. 
 
Hvad er en indboforsikring?
En indboforsikring dækker dine private ting, hvis du er uheldig og der fx sker et indbrud eller en brand i din bolig. I Alka vil du være dækket af dine forældres indboforsikring, når du er under 21 år. Det er dog et krav hos os, at du ikke bor med din kæreste, bliver gift eller har børn, som bor hjemme ved dig.
 
Hvis du bor sammen med en roommate behøver I kun at have én indboforsikring i Alka, så længe I kun bor jer to på adressen. Det er derfor ikke nødvendigt at købe flere forsikringer, hvis du bor sammen med din kæreste, ven eller veninde.
 
Din indboforsikring indeholder også en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring vil dække dig, hvis du ved et uheld kommer til at lave skade på andre person eller deres ting. Det kan være fx være, at du kommer til at cykle ind i en anden cyklist, og den andens cykel og tøj går i stykker - så vil det være dig, der hænger på udgifterne.
 
Du kan læse mere om vores indboforsikring her, hvor du også kan beregne en pris.

Flyt hjemmefra med succes
Hvert år er der mange unge der må flytte hjem igen efter de er flyttet hjemmefra. Du kan læse råd og vejledning her, om hvordan du undgår at blive en af dem.

Mangler du svar på nogle spørgsmål?
Vi udvider løbende vores side med flere gode råd. Hvis du mangler svar på noget, skal du endelig kontakte os på 70 12 14 16 eller udfylde vores kontaktformular, som du finder her. Du kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere her.