Flytter fra lejlighed til hus

Tilbage til oversigten

En indboforsikring er vigtigere end du måske tror

Når der sker større ændringer i dit liv, påvirker det ofte dine forsikringer. 

Når du flytter fra lejlighed til hus, står du med nogle helt nye udfordringer. Der er mange flere ting, du selv skal have styr på og tage stilling til. En af de ting er dine forsikringer, hvor du skal du og have en husforsikring.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få de helt rigtige forsikringer. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå dit nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til dit nye sted i livet. Du kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere.

  • Når du flytter i hus, skal du huske at købe en husforsikring. Den dækker, hvis der sker en skade på dit nye hus eller andre bygninger på din grund. Du kan læse mere om vores husforsikring her, hvor du også kan købe din nye husforsikring.

  • Når du flytter i hus, kan det være en god idé at du sætter dig ind i forskellen på en ejerskifteforsikring og en husforsikring. Begge forsikringer er rigtig gode at have, når du flytter i hus. Din ejerskifteforsikring dækker skader, der er opstået inden du overtog huset, mens din husforsikring dækker skader, der sker, mens du har forsikringen og ejer huset. Vi har samlet en masse gode råd om ejerskifte- og husforsikring her.

  • Når du flytter, kan det være en god idé at gennemgå dit budget og din økonomi. Banken kan være med til at hjælpe dig godt på vej.

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op