Få hjælp her: Fejlagtige afslag af gravide

Læs her, hvordan du skal forholde dig

Alka forsikring

Vi har, på linje med resten af branchen, gennem en årrække ikke været tilstrækkelig opmærksomme på en særlovgivning indenfor ligebehandlingsområdet vedrørende forsikring. I praksis betyder det, at vi uberettiget kan have givet afslag til nogle gravide, f.eks. i forbindelse med dækning af udgifter på en rejse eller ved behandling på ulykkesforsikringen.

Der er blevet udformet en ny ligebehandlingsvejledning for forsikringsbranchen, som vi har tilpasset os. Vi har derfor ændret den konkrete praksis og tilpasset vores betingelser.

Er du berørt? Kontakt os hurtigst muligt
Vi beklager, at nogle kunder kan være blevet afvist uberettiget. Vi vil bede alle, der har – eller mener de har - fået afslag på deres forsikring grundet en graviditetsrelateret skade/lidelse om at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan genvurdere sagen.

Sådan gør du
Hvis du er eller har været gravid, og mener, at du uberettiget har fået afslag på rejse- eller ulykkesforsikringen, kan du skrive til kundesupport på [email protected] eller ringe til os på 43 58 56 23, så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt.

Hvis din oprindelige afgørelse omstødes, vil vi bede dig fremsende dokumentation for udgifterne til behandling og refundere disse hurtigst muligt.

Vi beklager ulejligheden og de gener dette måtte have skabt.