Gode grunde til at vælge Alka Forsikring

Alka har tilfredse kunder

Læs vores kunde fortællinger om uheldige situationer fra hverdagen.

Læs mere her

Alka ligger stærkt, når det gælder tilfredse kunder

Med en score på 81,7 point i den årlige måling af kundetilfredshed kan Alka igen i år notere en flot placering. En virksomhed med en score på over 75 har en stærk position blandt sine kunder, fastslår EPSI.

Vi er stolte over Alkas flotte placering og fortsætter med at gøre vores bedste for at give vores kunder den bedste kundeoplevelse.

Målingen omfatter ud over kundetilfredsheden bl.a. også image, personlig betjening og loyalitet.

EPSI Danmark har spurgt mere end 5.800 danskere om deres syn på landets forsikringsselskaber.  

EPSI

Dansk kundeIndex er en del af European Performance Satisfaction Index (EPSI Raiting), der er udviklet på initiativ fra EU-kommissionen. EPSI Raiting er en model, der bruges til at måle kundetilfredshed. I dag anvender 12 europæiske lande denne model.

6 gode grunde til at være forsikret i Alka

Forsikring skal være enkelt. Vi springer bl.a. assurandører og dyre mellemled over for at være i direkte kontakt med vores kunder. Samtidig er vi eksperter i forsikringer til fagbevægelsens medlemmer, for det har vi leveret i over 100 år.  Her er 6 gode grunde til at være kunde i Alka.

 • Kollektive forsikringer til medlemmerne

  Vores gode samarbejde betyder, at vi også i fremtiden tilbyder en række kollektive forsikringer som Gruppeliv, Gruppeulykke, visse Kritiske Sygdomme samt kollektive og individuelle lønforsikringer. 

 • Du får 10% medlemsrabat

  Som medlem af et forbundet får du 10% rabat på dine private forsikringer samt den særligt fordelagtige Forbunds indboforsikring med prisloft uanset familiens størrelse.

 • Bonus fra TryghedsGruppen

  Som kunde i Alka er du også medlem af TryghedsGruppen. Det giver dig mulighed for en årlig kontant bonus. i 2019 fik kunderne 8% tilbage af det beløb, de havde betalt for deres forsikringer.

 • Aldrig har det været mere enkelt

  Ingen er længere fremme end Alka, når det gælder om at gøre forsikring enkelt. Uanset om du skal købe en forsikring eller anmelde en skade, kræver det kun ganske få klik på alka.dk
  Forbundsmedlemmer slipper også for gebyr på Betalingsservice og girokort.

 • Ingen forstår dine behov bedre end os

  Alka udspringer af fagbevægelsen. Mere end 100 års samarbejde har lært os, hvad der er vigtigt for medlemmer af fagforeningerne, når det gælder forsikring. Og det arbejde fortsætter vi i fremtiden.

 • ''Tænk anbefaler'' Alkas indboforsikring

  Hos Alka er vi gode til det med forsikringer. Og rent faktisk er det ikke kun noget, som vi selv synes. Forbrugerrådets magasin ”Tænk Penge” anbefaler Alkas indboforsikring. Og de har tilmed kåret Alkas bilforsikring og husforsikring som ”Bedst i Test”. Det er vi ret stolte af.

Bedst i test

Alkas forsikringer er flere gange kåret som 'Bedst i test' af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge. Læs mere om testresultaterne her.

 • Forbrugerrådet Tænk Penge kårede Alkas indboforsikring til Bedst i Test, februar 2017. I 2018, 2019 og 2020 fik indboforsikringen betegnelsen 'Tænk Penge Anbefaler'.

  Er du ikke kunde, er den gode nyhed, at du nemt kan købe forsikringen her på alka.dk (vi klarer papirarbejdet, hvis du skal skifte selskab).

  Du kan se hele testen her

 • Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret Alkas bilforsikring til Bedst i Test, oktober 2018. Er du ikke kunde, er den gode nyhed, at du nemt kan købe forsikringen her på alka.dk (vi klarer papirarbejdet, hvis du skal skifte selskab).

  Du kan se hele testen her

Find prisen på dine forsikringer

Beregn din pris