Alka har tilfredse kunder

Læs kundernes egne fortællinger og se de 5 gode grunde til at være forsikret i Alka.

Læs mere her

5 gode grunde til at være forsikret i Alka

Forsikring skal være enkelt. Vi springer bl.a. assurandører og dyre mellemled over for at være i direkte kontakt med vores kunder. Samtidig er vi eksperter i forsikringer til fagbevægelsens medlemmer, for det har vi leveret i over 100 år.  Her er 5 gode grunde til at være kunde i Alka.

 • Bonus fra TryghedsGruppen

  Som kunde i Alka er du også medlem af TryghedsGruppen. Det giver dig mulighed for en årlig kontant bonus.

 • Ingen forstår dine behov bedre end os

  Alka udspringer af fagbevægelsen. Mere end 100 års samarbejde har lært os, hvad der er vigtigt for medlemmer af fagforeningerne, når det gælder forsikring. Og det arbejde fortsætter vi i fremtiden.
 • Kollektive forsikringer til medlemmerne

  Vores gode samarbejde betyder, at vi også i fremtiden tilbyder en række kollektive forsikringer som Gruppeliv, Gruppeulykke, visse Kritiske Sygdomme samt kollektive og individuelle lønforsikringer. 

 • Du får 10 % medlemsrabat

  Som medlem af et forbund får du 10 % rabat på dine private forsikringer samt den særligt fordelagtige Forbunds indboforsikring med prisloft uanset familiens størrelse.

 • Aldrig har det været mere enkelt

  Ingen er længere fremme end Alka, når det gælder om at gøre forsikring enkelt. Uanset om du skal købe en forsikring eller anmelde en skade, kræver det kun ganske få klik på alka.dk
  Forbundsmedlemmer slipper også for gebyr på Betalingsservice og girokort.

Find prisen på dine forsikringer

Beregn din pris