Alkas vision - kvalitet og billige priser

Strategi og værdier

Bliv klogere på Alka Forsikring. Læs om Alkas ejerforhold, organisation m.m. på alka.dk.

Alkas strategi og værdier

I Alka arbejder vi ud fra værdierne gejst, enkelhed og tillid. Det afspejler sig i, at vi har kunden i centrum ved at yde en hurtig og personlig kundebetjening. I en til tider uigennemskuelig branche sætter vi i Alka fokus på, at vores produkter er enkle.

Kvalitet til gode priser 

Vores vision er at give vores kunder forsikringer af højeste kvalitet til gode priser. Derfor laver vi kollektive aftaler via forbundsordninger for at sikre kunderne nogle af markedets billigste priser. 

Alkas løfte til kunderne

Vi yder hurtig og enkel service direkte via telefon og internet. Derved undgår vi de dyre mellemled. Det er nemlig ikke Alka, men derimod vores kunder, der skal have fortjenesten af at være hos Alka.  Vores priser svarer altid til den risiko, vi tager, og vi sparer op til at sætte priserne yderligere ned 

Medansvar sikrer bedre priser

Hos Alka vil vi gerne give vores kunder en god og personlig forsikringshandel. Vores kunders egen indsats har derfor betydning for den gode forsikringshandel. Egen indsats betyder, at hvis en kunde tager medansvar ved f.eks. at installere en tyveri- eller vandalarm i sit hus, så bliver forsikringen billigere. Det sker, fordi kunden aktivt er med til at begrænse risikoen. 

Alkas organisation

Bliv klogere på Alkas ejerforhold og organisation

Ejerforhold og organisation

Årsregnskab

Læs om Alkas årsregnskab

Alkas årsregnskab

Gebyrer og afgifter

Læs mere om gebyrer og lovbestemte afgifter

Gebyrer og afgifter