Corona kan betyde billigere bilforsikring

Pressemeddelelse, 18. jan. 2021

Kører du mindre? Alka-kunder kan spare penge ved at give bilforsikringen et coronatjek. Er du en af de mange danskere, som ikke længere kører frem og tilbage på arbejde hver dag, så skru ned for kilometertallet og spar penge.

Sidste år benyttede 5.500 af Alkas kunder muligheden for at opnå en besparelse på bilforsikringen, fordi de skruede ned for kilometertallet på bilforsikringen, så det stemte
overens med kørselsbehovet. I gennemsnit sparede kunderne 500 kroner hver. I år kan mange kunder sikkert opnå den samme besparelse med de forlængede restriktioner på grund af COVID-19.

- For de mange danskere, som arbejder hjemmefra, så kan et lille lyspunkt være, at man kan spare penge på bilforsikringen. Vi vil derfor gerne opfordre vores kunder til at gå ind på "Mit Alka" og rette kilometertallet til, så det stemmer overens med kørselsforbruget, siger kundecenterdirektør Britta Bjerregaard, Alka.

Prisen på ens bilforsikring afhænger blandt andet af, hvor mange kilometer bilen kører. Fire ud af fem nye kunder oplever at spare penge ved at skifte til Alkas bilforsikring. Alkas bilforsikring er kåret som "Bedst i test" i Forbrugerrådets blad Tænk Penge.

- Vi er også klar til at tage imod alle andre kunder, som bare ønsker et generelt forsikringstjek. Det er ofte en god idé, fordi ens liv ændrer sig. Vi tjekker gerne, om dine forsikringer passer til din livssituation, bolig og job, siger Britta Bjerregaard.

Kører du mindre for tiden?
www.alka.dk/mitalka kan du enkelt opdatere dit kilometertal. I menuen "Mine forsikringer" kan du se din bilforsikring og justere antal km årligt. Så er du rigtigt dækket, hvis uheldet skulle være ude og ikke betaler for meget.