Til dig der har din husforsikring i Alka

Få rabat på et vandsikringsanlæg fra Grohe

Fast lav monteringspris på 1.995 kr. inkl. moms, når du vælger en håndværker, Alka har en aftale med*

Køb direkte hos VVS-shoppen

Grohe Sense Guard

Hvorfor installere et vandsikringsanlæg?

Der er mange årsager til, at det kan være en god ide at installere et vandsikringsanlæg i sit hus. Et vandsikringsanlæg overvåger luftfugtigheden og registrerer både synlige og skjulte rørlækager. Det advarer dig, hvis uheldet er ude og slukker automatisk for vandet, så skaden minimeres.

Har du din husforsikring i Alka, får du rabat, når du køber en Grohe Sense Guard, hvis du køber anlægget via VVS-shoppen.dk. Derudover får du en fast lav monteringspris på 1.995 kr. inkl. moms, hvis du vælger at få anlægget installeret af en håndværker, som Alka har en aftale med*. Se listen her. Vær opmærksom på at den faste pris afhænger af, at rørføringen i dit hus ikke afviger fra standard. Når anlægget er installeret, kontakter du Alka, og vi giver dig 20% rabat på din dækning for skjulte rør.
 

Sådan gør du

Du skal have din husforsikring i Alka og købe Grohe Sense via VVS-shoppen.dk for at få rabatten. Den faste monteringspris gælder, hvor standardmontering er mulig og kun, hvis du vælger en håndværker, Alka har en aftale med.
 
 • Køb på VVS-shoppen.dk

  Køb Grohe Sense Guard på VVS-shoppen.dk. I bestillingsformularen skal du i kommentarfeltet skrive Alka: 'dit policenummer'

 • Kontakt en håndværker

  Kontakt en håndværker som Alka samarbejder med for at få anlægget installeret til en fast monteringspris på 1.995 kr. inkl. moms. Du aftaler og afregner selv direkte med håndværkeren. Se listen her.

  *Den faste monteringspris afhænger af, at rørføringen i dit hus ikke afviger fra standard. Derfor er det en god ide at sende et billede med, når du kontakter håndværkeren, så han kan bekræfte prisen.

 • Få 20% rabat på din dækning for skjulte rør

  Når vandsikringsanlægget er installeret, skal du kontakte Alka. Så får du 20% rabat på din dækning for skjulte rør.